Τηλεφωνικόσ Κατάλογοσ ΟΤΕΘα χρειαστείτε

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας spyro.gr 

Μέχρι πρόσφατα η εύρεση νούμερου κινητού τηλεφώνου ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία των κατόχων των καρτοκινητών. Όμως από το 2011 και μετά με σχετική νομοθεσία υποχρεώθηκαν ακόμη και οι κάτοχοι νούμερων καρτοκινητών να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους στην αντίστοιχη καρτοκινητή τηλεφωνία, για να τεθούν σε λειτουργία οι αριθμοί τους. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούσαν να ελαχιστοποιήσουν τα θέματα κακόβουλων κλήσεων από τηλέφωνα με απόκρυψη, που ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού.

Για αυτόν το λόγο ήρθαν οι διάφορες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας να βοηθήσουν σε αυτό. Μέχρι  πριν λίγο καιρό μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες μόνο για σταθερά τηλέφωνα αλλά όχι για κινητά. Τελικά , η τεχνολογία εξελίσσεται και κατάφεραν να διεισδύσουν οι υπηρεσίες μετά από καταγραφή όλων των κατόχων κινητών τηλεφώνων πέρα από εξαιρέσεις  και στην εύρεση νούμερων κινητών τηλεφώνων εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες, που επιθυμούν σχετικές πληροφορίες. Για παράδειγμα :

Στο 11880 του ΟΤΕ θα σας δώσουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του ατόμου που ζητάτε, από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να μην είναι απόρρητο ή καρτοκινητό χωρίς στοιχεία. Εκεί θα βρείτε και το νούμερο σταθερού τηλεφώνου όλων των παρόχων. Η Υπηρεσία 11880 είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, επικαιροποιείται και εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες πληροφορίες και είναι πάντα σε ετοιμότητα να παρέχει άμεσα και έγκυρα απάντηση σε οποιοδήποτε ερώτημα τηλεφωνικού καταλόγου. Η Υπηρεσία 11880παρέχει πολλές πρόσθετες πρωτοποριακές δυνατότητες στους χρήστες της, όπως δυνατότητα δωρεάν επαναπάντησης προς τον καλούντα σε ερωτήματα καταλόγου που χρήζουν διερεύνησης, απευθείας σύνδεση με τον επιθυμητό τηλεφωνικό αριθμό (call completion), δυνατότητα αποστολής των στοιχείων του επιθυμητού αριθμού μέσω SMS, απεριόριστο αριθμό ερωτήσεων ανά τηλεφώνημα καθώς και δυνατότητα αποστολής φωνητικής και γραπτής (μέσω SMS) ενημέρωσης στον αριθμό του παραλήπτη κατόπιν αιτήματος του καλούντα. Παράλληλα, διαθέτει και πρόσθετες πληροφορίες που αφορούν σε χρηστικά ερωτήματα γενικού ενδιαφέροντος όπως ? μεταξύ άλλων ? εφημερεύοντα νοσοκομεία, φαρμακεία, βενζινάδικα, κινηματογράφους, θέατρα και δρομολόγια πλοίων, αεροπλάνων και λεωφορείων.

Όμως, στο ίντερνετ ακόμα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εύρεσης νούμερων κινητών τηλεφώνων. Ο online τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ whitepages είναι μόνο για σταθερά τηλεφωνικά νούμερα ΟΤΕ , οπότε δεν θα βρείτε εκεί κινητά καμιάς εταιρίας ούτε σταθερά νούμερα τηλεφώνου άλλων παρόχων τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ.

Αν αναζητάτε  περισσότερες πληροφορίες που δεν μπορούν να σας παρέχουν οι μηχανές αυτές αναζήτησης , όπως η αντίστροφη αναζήτηση, δηλαδή η εύρεση προσωπικών στοιχείων του κατόχου ενός κινητού, δεν είναι εφικτή λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Γι΄ αυτό μπορείτε να απευθυνθείτε  σε εξειδικευμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ντετέκτιβ, όπως είναι το γραφείο  ιδιωτικών ερευνών του Σπύρου Ζακυνθινού, με εξειδίκευση πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία και εγγυάται σίγουρα και άμεσα με μικρό κόστος  αποτελέσματα, για την εύρεση του αριθμού ενός  κινητού τηλεφώνου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας spyro.gr .0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας