Τηλεφωνικοί Κατάλογοι ΚινητώνΘα χρειαστείτε

Αν αναζητάτε  περισσότερες πληροφορίες που δεν μπορούν να σας παρέχουν οι μηχανές αυτές αναζήτησης, όπως η αντίστροφη αναζήτηση, δηλαδή η εύρεση προσωπικών στοιχείων του κατόχου ενός κινητού, δεν είναι εφικτή λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων. Γι΄ αυτό μπορείτε να απευθυνθείτε  σε εξειδικευμένα γραφεία ιδιωτικών ερευνών ντετέκτιβ, όπως είναι το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του Σπύρου Ζακυνθινού, με εξειδίκευση πάνω στη σύγχρονη τεχνολογία και εγγυάται σίγουρα και άμεσα με μικρό κόστος  αποτελέσματα, για την εύρεση του αριθμού ενός  κινητού τηλεφώνου. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας spyro.gr .


Μέχρι πρόσφατα η εύρεση νούμερου κινητού τηλεφώνου ήταν μια πολύ δύσκολη υπόθεση, καθώς δεν ήταν καταγεγραμμένα τα στοιχεία των κατόχων των καρτοκινητών. Όμως από το 2011 και μετά με σχετική νομοθεσία υποχρεώθηκαν ακόμη και οι κάτοχοι νούμερων καρτοκινητών να γνωστοποιήσουν τα στοιχεία τους στην  αντίστοιχη καρτοκινητή τηλεφωνία, για να τεθούν σε λειτουργία οι αριθμοί τους. Με αυτόν τον τρόπο επιθυμούσαν να ελαχιστοποιήσουν τα θέματα κακόβουλων κλήσεων από τηλέφωνα με απόκρυψη, που ακόμη και με εισαγγελική παρέμβαση δεν μπορούσαν να εξακριβώσουν τα στοιχεία του κατόχου του αριθμού.

Για αυτόν το λόγο ήρθαν οι διάφορες υπηρεσίες σταθερής και κινητής τηλεφωνίας να βοηθήσουν σε αυτό. Μέχρι πριν λίγο καιρό μπορούσαν να δώσουν πληροφορίες μόνο για σταθερά τηλέφωνα αλλά όχι για κινητά. Τελικά , η τεχνολογία εξελίσσεται και κατάφεραν να διεισδύσουν οι υπηρεσίες μετά από καταγραφή όλων των κατόχων κινητών τηλεφώνων πέρα από εξαιρέσεις  και στην εύρεση νούμερων κινητών τηλεφώνων εξυπηρετώντας όλους τους πελάτες, που επιθυμούν σχετικές πληροφορίες. Για παράδειγμα :

Στο 11888 του ΟΤΕ θα σας δώσουν τον αριθμό κινητού τηλεφώνου του ατόμου που ζητάτε, από όλες τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, αρκεί να μην είναι απόρρητο ή καρτοκινητό χωρίς στοιχεία. Εκεί θα βρείτε και το νούμερο σταθερού τηλεφώνου όλων των παρόχων.

Για πληροφορίες καταλόγου από την Vodafone καλέστε 11833 (από κινητό Vodafone) ή  6944401833 από σταθερό.

Για την Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδας της WIND, όπου θα μάθετε τους αριθμούς σταθερών και κινητών, καλέστε 11818 (από κινητό WIND) ή  693 560 1181 από σταθερό τηλέφωνο.

Για Cosmote καλέστε 11831 (από κινητό Cosmote) ή  6971000131 από σταθερό.

Όμως, στο ίντερνετ ακόμα δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα εύρεσης νούμερων κινητών τηλεφώνων. Ο online τηλεφωνικός κατάλογος του ΟΤΕ whitepages είναι μόνο για σταθερά τηλεφωνικά νούμερα ΟΤΕ , οπότε δεν θα βρείτε εκεί κινητά καμιάς εταιρίας ούτε σταθερά νούμερα τηλεφώνου άλλων παρόχων τηλεφωνίας εκτός ΟΤΕ.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας