Τι πρέπει να προσέξω σε μια διατροφή για γράμμωσηΘα χρειαστείτε

Πολλές πρωτεϊνες και όσο το δυνατόν λιγότερα λίπη είναι το μυστικό για την τέλεια γράμμωση. Ένα επιστημονικά μελετημένο πρόγραμμα διατροφής, πάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Μην ξεχνάτε τα υγρά. Βοηθήστε το χημείο το σώματος σας να δουλεύει απερίσπαστα και θα δείτε τα αποτελέσματα σύντομα!

Διατροφή για γράμμωση! Χωρίς τη σωστή δίαιτα για γράμμωση είναι οπωσδήποτε πάρα πολύ δύσκολο να μπορέσετε να δείξετε τους ανεπτυγμένους μύες σας κάνοντας μόνο τις συγκεκριμένες ασκήσεις με βάρη.

Η άσκηση με βάρη είναι το ερέθισμα για το σώμα σας να αρχίσει να φτιάχνει μυϊκή μάζα, αλλά χωρίς τις απαραίτητες πρωτεΐνες μέσα από μια προσεχτικά μελετημένη διατροφή για γράμμωση, ο αγώνας σας πάει χαμένος.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να σιγουρευτείτε ότι παρέχετε στο σώμα σας τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία που θα χρησιμοποιηθούν ώστε να πετύχετε το μυώδες και στεγνό look που επιθυμείτε.

Οι παρακάτω είναι 5 απλές τροφές  που θα σας οδηγήσουν στο να καταλάβετε τι περίπου χρειάζεστε και να μπορείτε να προγραμματίζετε μόνος τη δίαιτα σας γρήγορο και αποτελεσματικά.

1.  Άπαχο κρέας. Είναι πλούσια πηγή πρωτεΐνης και είναι η βασική τροφή για να φτιάξετε ακόμα μεγαλήτερη μυϊκή μάζα ή να διατηρήσετε την υπάρχουσα. Κόκκινα κρέατα όπως οι άπαχες μπριζόλες είναι πραγματικά η αρχική επιλογή όλων των διάσημων επαγγελματιών του bodybuilding.

2.  Φυτικές ίνες. Οι τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες αποτελούν εδώ και πολλά χρόνια αναγνωρισμένες για τη σημαντική τους βοήθεια στο αδυνάτισμα. Κατ’ αρχήν, οι φυτικές ίνες προστατεύουν τον οργανισμό από την υπερβολική λήψη λιπών και είναι και η βασική επιλογή στις δίαιτες με θερμίδες επείδη σας κρατάει χορτάτους.

Κάποια παραδείγματα τροφών πλούσιων σε φυτικές ίνες σε μια διατροφή για γράμμωση είναι: Φρούτα, λαχανικά, δημητριακά (το κουάκερ είναι ιδανική τροφή προϊόντα ολικής αλέσεως.

3.  Νερό. Οι περισσότεροι διακεκριμένοι επαγγελματίες με βάρη επισκέπτονται σε διατροφολόγους με σκοπό να αφυδατώσουν το σώμα τους ώστε να δείξουν ακόμα πιο έντονη και εντυπωσιακή γράμμωση. Σε όλη την υπόλοιπη περίοδο γράμμωσης χρειάζονται τεράστιες ποσότητες νερού, ώστε να διευκολύνετε τον οργανισμό σας να εκτελεί χωρίς πρόβλημα τις εργασίες που χρειάζονται για τη βελτίωση του.

4.  Σόγια. Η σόγια είναι μια μοναδική πηγή πρωτεϊνών με ιδιαίτερα μικρή περιεκτικότητα σε λίπη. Η ποσοστά της σε χοληστερόλη είναι μάλλον αμελητέα! Είναι φθηνή στα καταστήματα και μπορείτε πλέον να τη βρείτε σε διάφορες μορφές σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ και είναι εύκολη στη χρήση σε μαγειρικές ή ζαχαροπλαστικές επιλογές.

5.  Ασπράδια αυγών. Η πρωτεΐνη των αυγών υπάρχει κατά βάση στα ασπράδια τους και είναι μια από τις πιο θρεπτικές τροφές που πρέπει να περιέχει μια διατροφή για γράμμωση . Η χοληστερόλη αντιθέτως βρίσκεται αποκλειστικά στον κρόκο. Αυτό  σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να τρώτε όσα ασπράδια θέλετε, χωρίς κανένα κίνδυνο να επιβαρυνθείτε με χολιστερόλη. Μπορείτε μάλιστα να απολαύσετε μια ομελέτα με 1 ολόκληρό αυγό και 4 ασπράδια ή να βρείτε τη σχέση που προτιμάτε εσείς.

Καλή αρχή στην προσπάθεια σας να αναδείξετε το κορμί που εργαστήκατε σκληρά να φτιάξετε καθημερινά στο γυμναστήριο.

Τι να προσέξετε !!

Μην κάνετε τεράστιες αλλαγές στη διατροφή σας και αποφύγετε τις ακρέες λύσεις στην προσπάθεια σας να πετύχετε γράμμωση μέσω της διατροφής ή της άσκησης.

Μην ξεχνάτε ότι δεν θέλετε να χάσετε τους μύες που αναπτύξατε. Θέλετε να τους αναδείξετε και να μην κάνετε βήματα πίσω.5
Μέσος Όρος: 5 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας