Τι να προσέξετε αγοράζοντας στρώμα.Τι να προσέξετε αγοράζοντας στρώμα.

Memory foam Υλικά κατασκευής. Από τι είναι κατασκευασμένο το στρώμα και ποια είναι τα κατάλληλα υλικά για σας.Ελατήρια bonel ,ανεξάρτητα ελατήρια,memory foam,κοκοφοίνικας aloe vera,και δεκάδες άλλα υλικά που αποτελούν ένα στρώμα.Μην αγχώνεστε,δοκιμάστε το κάθε ένα και θα κρίνετε.

Σκληρότητα. Το πιο σκληρό δεν είναι απαραίτητα και το καλύτερο, και κάνοντας λάθος με την σκληρότητα μπορεί να σας κάνει να χάσετε τον ύπνο σας.Τα σκληρά στρώματα-και ορθοπεδικά-είναι ακατάλληλα για εσάς που κοιμάστε πλάγια γιατί ασκούν πίεση στους γοφούς και πόνο,και σας αναγκάζουν να αλλάζετε πλευρό συνέχεια.

Άνεση. Άνετο είναι το στρώμα που εσείς νομίζετε καλύτερο. Αφιερώστε 10 λεπτά σε κάθε στρώμα που δοκιμάζετε, ξαπλώστε με όλους τους δυνατούς τρόπους για να σιγουρευτείτε. Αφήστε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Εσείς θα κοιμάστε όχι εκείνοι.

Κόστος. Τελευταίο αλλά όχι αμελητέο. Λογικά ένα πανάκριβο στρώμα θα είναι καλύτερο από άλλα πιο οικονομικά. Μπορείτε όμως να το αγοράσετε?Διαλέξτε ένα στρώμα σε λογική τιμή, και που συγχρόνως θα σας ικανοποιεί με την άνεση που προσφέρει. Δεν χρειάζονται υπερβολές. 

 

Δείτε τη λίστα με τιμές στρωμάτων από την Istikbal,την μεγαλύτερη παραγωγό στρωμάτων στην Ευρώπη.

 

 www.epiplonet.com4.4
Μέσος Όρος: 4.4 (7 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας