Τι είναι οι θυροτηλεορασεις και τα θυροτηλεφωνα και πώς τα επιλέγωΘυροτηλεορασεις

Στην σημερινή εποχή, λόγω της οικονομικής κρίσης, υπάρχουν πολλοί άνεργοι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα και δε διαθέτουν ούτε τα βασικά για να φροντίσουν την οικογένειά τους και να καταφέρουν να επιβιώσουν.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οδηγούνται σε πράξεις απελπισίας και να καταφεύγουν στη λύση της διάρηξης. Κάθε μέρα που περνάει η εγκληματικότητα αυξάνεται όλο και περισσότερο και ο κίνδυνος να παραβιάσουν το σπίτι μας, γίνεται διαρκώς μεγαλύτερος.
Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από τους διαρήκτες είναι πολύ οργανωμένοι και δεν τους νοιάζει να εισβάλλουν σε ένα χώρο, ακόμα κι αν έχει κόσμο μέσα.

Ο καθένας από μας, μόλις ακούσει το κουδούνι να χτυπάει ή την πόρτα , φοβάται να ανοίξει και δε νιώθει ασφαλής, ούτε στο ίδιο του το σπίτι. Για να νιώθουμε σιγουριά και ασφάλεια και να ξέρουμε πάντα ποιος βρίσκεται έξω από την πόρτα μας, η καλύτερη λύση είναι να τοποθετήσουμε ένα σύστημα θυροτηλεορασης.

Θυροτηλεοραση ονομάζεται η οθόνη που έχουμε μέσα στο σπίτι για να δούμε ποιος βρίσκεται έξω.
Πρόκειται για ένα ολόκληρο σύστημα το οποίο αποτελείται από διάφορες συσκευές εκτός από την οθόνη που είναι το τροφοδοτικό ρεύματος, η κάμερα, το θυρομεγάφωνο, το κουτί εγκατάστασης, η μποτονιέρα και άλλα προσθετα αξεσουάρ που μπορούμε να επιλέξουμε. Η μπουτονιέρα είναι μια συσκευή που μπαίνει στην είσοδο του σπιτιού ή της πολυκατοικίας και έχει κάποια κουμπιά για να μπορεί να καλεί ο επισκέπτεις τον ιδιοκτήτη.

Τροφοδοτικό ρεύματος είναι η συσκευή που δίνει το ρεύμα στο σύστημα, η κάμερα είναι μια από τις πιο βασικές συσκευές γιατί είναι αυτή που μας στέλνει εικόνα μέσα για το τι γίνεται έξω και το θυρομεγάφωνο είναι αυτό που βοηθάει στην επικοινωνία των ανθρώπων μέσα με τους ανθρώπους έξω. Ακόμα πολύ βασικό είναι το κουτί εγκατάστασης, στο οποίο βρίσκονται όλα τα καλώδια και οι εγκαταστάσεις, ενός συστήματος.

Επίσης, αν έχουμε στο σπίτι μας ένα παλιό σύστημα ή ένα απλό θυροτηλέφωνο , μπορούμε εύκολα να το αντικαταστήσουμε με ένα καινούργιο σύστημα θυροτηλεόρασης αρκεί να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που θα επιλέξουμε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις και τις εγκαταστάσεις του χώρου  μας.

Είναι όμως πολύ βασικό, να γίνει σωστά η τοποθέτηση και πολυ προσεκτικά, για να μην
υπάρξουν αργότερα προβλήματα στη λειτουργία. Ακόμα, πριν κάνουμε την επιλογή μας, υπάρχουν ειδικοί και τεχνικοί που θα έρθουν να μελετήσουν το χώρο μας, για να μας προτείνουν το πιο κατάλληλο σύστημα και το που πρέπει να τοποθετηθεί. Αν όλα αυτά γίνουν προσεκτικά και σωστά, τότε θα έχουμε ένα από τα πιο σίγουρα και ασφαλή συστήματα ασφαλείας, γιατί όχι μόνο δε θα φοβόμαστε να ανοίξουμε την πόρτα όταν μας χτυπάνε, αλλά θα αποτρέψουμε και τους διαρήκτες να παραβιάσουν το χώρο μας, όταν δουν ότι το σπίτι διαθέτει ένα είδος προστασίας.4.5
Μέσος Όρος: 4.5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας