Τι είναι το Email MarketingΗ ιδέα του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, βασίζεται στην ύπαρξη ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας που θέλουμε να προωθήσουμε στο διαδίκτυο.

Για να το κάνουμε αυτό, θα πρέπει να έχουμε μια αποτελεσματική μέθοδο, διαφημιστικό υλικό και ιδέες για το πώς θα πούμε στους άλλους ανθρώπους, για αυτό που έχουμε να τους προσφέρουμε.

Είναι σημαντικό να βάλουμε το διαφημιστικό μήνυμά μας μπροστά στα μάτια των ανθρώπων, είναι όμως πιο σημαντικό, να βάλουμε αυτό το μήνυμα μπροστά στα μάτια αυτών, που ενδιαφέρονται να το δουν.

Με απλά λόγια, αν προωθείτε ένα προϊόν για "απώλεια βάρους", σας ενδιαφέρει το εμπορικό σας μήνυμα, να περάσει σε ανθρώπους που ξέρετε ήδη, ότι ενδιαφέρονται να χάσουν βάρος. Αν πάλι πουλάτε τροπικά ψάρια, θα σας ενδιέφερε το μήνυμά σας να γίνει ορατό σε όσους έχουν ενυδρείο. Με την εξασφάλιση ότι το μήνυμά σας, έχει προωθηθεί στους χρήστες που έχουν προεπιλεγεί, γιατί τους ενδιαφέρει, έχετε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Για φανταστείτε όμως το προϊόν για την "απώλεια βάρους", να τεθεί μπροστά σε όσους ενδιαφέρονται για τροπικά ψάρια; Το αποτέλεσμα θα ήταν εντελώς το αντίστροφο. Αυτό βέβαια, είναι ένα ακραίο παράδειγμα της αγοράς. Καταδεικνύει όμως την σημασία του email marketing.
.......διάβασε το υπόλοιπο άρθρο0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας