Συναγερμοί σπιτιών ασύρματοιΓιατί να διαλέξω ένα ασύρματο συναγερμό και όχι ένα ενσύρματο;

Τα πλεονεκτήματα των ασύρματων συναγερμών είναι η απλή εγκατάστασή τους αλλά η μηδενική αναστάτωση που απαιτείται στουν ενσύρματους συναγερμούς στο χώρο όπου θα εγκατασταθούν. Η κεντρική μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε ένα τοίχο ή και σε οριζόντια επιφάνεια.

Συναγερμοί σπιτιών ασύρματοι

Οι περιφερειακοί ανιχνευτές μπορούν να τοποθετηθούν με τα παρεχόμενα αυτοκόλλητα χωρίς να χρειαστεί η παραμικρή τρύπα σε τοίχο! Συγκρίνετε τα προαναφερθέντα με την αβαρία των διαδοχικών τρυπημάτων σε τοίχους και το πέρασμα των καλωδίων που πρέπει να διατρέξουν όλο το χώρο σας σε περίπτωση εγκατάστασης ενσύρματου συναγερμού. Τέλος, μπορείτε μελλοντικά να αναβαθμίσετε το σύστημά σας προσθέτοντας επιπλέον αισθητήρες (κλοπής, φωτιάς, πλημμύρας, διαρροής αερίου, θράυσης τζαμιών, θερμοκρασίας/υγρασίας κλπ) με την ίδια ευκολία και ταχύτητα εγκατάστασης.

Όλοι οι Ασύρματοι συναγερμοί είναι κατάλληλοι για οικίες και καταστήματα. Σε όλα τα συστήματα ασφαλείας μπορούν να γίνουν προσθήκες ή αλλαγές. Η εγκατάσταση των ασύρματων συναγερμών μπορεί να γίνει από την εταιρεία μας χωρίς καμία επιβάρυνση για όλες τις περιοχές της Αττικής.

 

Δείτε ακόμα:

ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΣΠΙΤΙΩΝ 

http://www.synagermoi-spition.gr/asyrmatoi-synagermoi-el.html

Περισσοτερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα http://www.synagermoi-spition.gr/5
Μέσος Όρος: 5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας