Σόγια: Ασπίδα κατά της χοληστερίνης και της παχυσαρκίας!!!



Η κατανάλωση της σόγιας μειώνει σημαντικά τα επίπεδα της συνολικής αλλά
και της κακής χοληστερίνης μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης
καρδιαγγειακών νόσων. Αυτό ανακοίνωσαν Έλληνες και Ιταλοί ερευνητές κατά
τη διάρκεια του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Παχυσαρκίας που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρία Μελέτης της Παχυσαρκίας, του Μεταβολισμού και των διαταραχών Διατροφής, από τις 29 έως τις 30 Οκτωβρίου 2010 στη πόλη της Κέρκυρας.

Η σόγια δρα θετικά στο ήπαρ αλλά και στον λιπώδη ιστό
Οι
ερευνητές απέδειξαν ότι η σόγια περιέχει υψηλής βιολογικής αξίας
πρωτείνες και ισοφλαβόνες
, ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Διαβάστε περισσότερα »



5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας