Σερβίρισμα και αποθήκευση για πίτες και τάρτες



Ο καλύτερος τρόπος για να κρυώσετε τις πίτες
και τις τάρτες είναι να τις τοποθετήσετε σε ένα ράφι που είναι δροσερό,
γιατί επιτρέπει την κυκλοφορία του αέρα. Πάντα να αφήνετε τις πίτες και
τις τάρτες να κρυώσουν για τουλάχιστον 20 λεπτά, έτσι ώστε τα συστατικά
να έχουν χρόνο για να προσαρμοστούν στη θερμοκρασία δωματίου. Ακόμη και
αν πίτα σας ή η τάρτα σας είναι να σερβιριστεί ζεστή, εάν κοπεί πολύ σύντομα, είναι πιθανό να γίνει κομματάκια.

Οι περισσότερες πίτες και τάρτες σερβίρονται ζεστές ή σε θερμοκρασία
δωματίου, εκτός από εκείνες που πρέπει να μπουν στο ψυγείο. Οι πίτες
σερβίρονται κατευθείαν από το ταψί τους, ενώ οι τάρτες «αποχωρίζονται»
το ταψί τους πριν το σερβίρισμα.

Για να αποθηκεύσετε ψημένες πίτες και τάρτες καλύψτε τες χαλαρά με
λαδόκολλα και στη συνέχεια, τυλίξτε τες σε αλουμινόχαρτο. Οι
περισσότερες θα κρατήσουν για μερικές ημέρες σε θερμοκρασία δωματίου,
εκτός από αυτές που έχουν κρέμα και μαρέγκα, οι οποίες πρέπει να
φυλάσσονται στο ψυγείο. Οι πίτες και οι τάρτες (εκτός από αυτές με
μαρέγκα) μπορούν επίσης να καταψυχθούν. Για να το κάνετε αυτό, τυλίξτε
τες σφιχτά σε πλαστική μεμβράνη.



0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας