Ρυζόγαλο



Θα χρειαστείτε

Υλικά
- 3/4 της κούπας ρύζι
- 1 λίτρο γάλα
- 1 βανίλια
- 10 κουταλιές σούπας ζάχαρη
- Κανέλα

- Βάζετε το ρύζι σε μια κατσαρόλα, προσθέτετε νερό και το βράζετε μέχρι να μαλακώσει τελειώς. Πρέπει να γίνει αφράτο και πηχτό και το νερό πρέπει σχεδόν να έχει εξατμιστεί.
- Προσθέτετε το γάλα, τη βανίλια και τη ζάχαρη και βράχετε σε θερμοκρασία τόση ώστε να μη φουσκώσει το γάλα.
- Μόλις γίνει κάπως πυχτό κατεβάζετε το από τη φωτιά.
- Βάζετε το μίγμα σε μπολάκια και αφήνετε το να κρυώσει.
- Σερβίρετε αφού βάλετε από πάνω κανέλα.

Βρείτε το Ρυζόγαλο και άλλες συνταγές στην κουζίνα μας. Όλες οι συνταγές μαγειρικής και συνταγές ζαχαροπλαστικής σε ένα site.



5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα




    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας