Αδυνατιίζει ο Πράσινος ΚαφέςGreen Coffee : Αδυνάτισμα με τη δύναμη του «πράσινου» !

Τι είναι : Ο Green Coffee δεν είναι ένα διαφορετικό, περίεργο ή σπάνιο είδος φυτού ! Ο Green Coffee είναι οι ίδιοι οι κόκκοι από τον γνωστό σε όλους μας καφέ, χωρίς όμως να υποβληθούν σε καμία επεξεργασία και ψήσιμο !
Τι τον κάνει ξεχωριστό : Αυτό που πραγματικά κάνει τον Green Coffee να ξεχωρίζει είναι η εκπληκτική λιποδιαλυτική και αδυνατιστική δράση του, που οφείλεται στην ουσία με όνομα «χλωρογενικό οξύ» που περιέχει ! Η ουσία αυτή μάλιστα χάνεται τελείως μόλις οι κόκκοι του καφέ υποστούν επεξεργασία καβουρντίσματος !
Τι λένε οι έρευνες : Σύμφωνα με μελέτες (όπως δημοσιεύθηκαν στο γνωστό περιοδικό Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity journal) που έχουν γίνει σχετικά με την δράση του Green Coffee, τα αποτελέσματα ήταν ενδεικτικά της ικανότητας του φυσικού αυτού προϊόντος έναντι του λίπους !
Στην έρευνα μετείχαν ενήλικα άτομα άνω των 16 ετών και λάμβαναν εκχύλισμα από Green Coffee για διάστημα 12 εβδομάδων. Μετά το τέλος των 12 αυτών εβδομάδων τα περισσότερα άτομα κατάφεραν να χάσουν περίπου 8 ολόκληρα κιλά το κάθε ένα, δηλαδή σχεδόν το 10 % του σωματικού τους βάρους και το 16 % του σωματικού τους λίπους !
Λειτουργεί ο Green Coffee; : Ναί ! Ο Green Coffee πραγματικά λειτουργεί και εξασφαλίζει ασφαλές και αποτελεσματικό αδυνάτισμα χωρίς παρενέργειες και με απόλυτα φυσικό τρόπο, χωρίς να καταπονεί τον οργανισμό !
Πώς λειτουργεί : Όπως ήδη αναφέραμε προηγουμένως, αυτό που χαρακτηρίζει τον Green Coffee είναι η περιεκτικότητά του στην ουσία χλωρογενικό οξύ, την οποία και χάνει ολοσχερώς μόλις καβουρντιστεί ! Η ουσία λοιπόν αυτή είναι το κλειδί στην λιποδιαλυτική δράση του πράσινου καφέ, και όχι η καφεΐνη όπως θα περιμέναμε όλοι !
Το χλωρογενικό οξύ (chlorogenic acid), δρα ανασταλτικά στην λειτουργία του οργανισμού να απελευθερώνει γλυκόζη στο αίμα (και που προκαλεί την αύξηση των επιπέδων της όρεξης του ατόμου), ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τον μεταβολικό ρυθμό αυξάνοντας κατακόρυφα την καύση λίπους του σώματος, μειώνοντας το σωματικό βάρος και επιτυγχάνοντας μικρότερη απορρόφηση λίπους από τον οργανισμό.
Καφές που δεν προκαλεί νευρικότητα : Ο Green Coffee περιλαμβάνει όλα τα οφέλη του καφέ και αποκλείει τα μειονεκτήματά του, όπως οι δυσάρεστες συνέπειες της καφεΐνης στον οργανισμό !
Με τον Green Coffee δε θα έχετε συμπτώματα όπως :
Νευρικότητα
• Αϋπνία
• Πονοκέφαλο
• Ίλιγγο
• Ημικρανία
• Ναυτία
• Ζαλάδα
• Κυκλοθυμία
• Ευερεθιστότητα

Με τον Green Coffee έχετε όλα τα θετικά της καφεςινης χωρίς τα αρνητικά της ! Θα έχετε ενέργεια και θα νιώθετε ευεξία και δε θα παρουσιάσετε καμία απολύτως παρενέργεια !
Πού τον βρίσκουμε : Ο Green Coffee υπάρχει σε διάφορα διατροφικά συμπληρώματα ! Φροντίστε να επιλέξετε το σωστό διατροφικό συμπλήρωμα, δηλαδή εκείνο που θα περιέχει την κατάλληλη ημερήσια ποσότητα Green Coffee για να μπορέσετε να επιτύχετε τον στόχο σας και να εξασφαλίσετε την επιθυμητή απώλεια βάρους !

Δείτε τα περισσότερες πληροφορίες για τον πράσινο καφέ εδώ http://greencoffeeextract.gr  και εδώ http://prasinoskafes.gr


Προσωπικά

Προσωπικά θεωρώ πως το καλύτερο το καλύτερο συμπλήρωμα green coffee
είναι αυτό της σβετολ

green coffee

ναι αδυνατιζει! δειτε πριν καιμετα αποτελεσματα -> http://www.youtube.com/watch?v=65ofkig8Tjk <-

αυτο ειναι το

αυτο ειναι το καλυτερο συμπληρωμα πρασινου καφε πιστευω: http://xapiaadinatismatos.com/optimus-green-coffee/

Ελπίζω να είναι

Ελπίζω να είναι όσο καλό όσο λένε , εγώ το ανακάλυψα από εδώ http://optimusgreencoffeegr.wordpress.com/ και το αγόρασα προχθές από την επίσημη ιστοσελίδα. Ελπίζω το green coffee να με βοηθήσει να χάσω κιλά!    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας