Προγυαλισμένα ξύλινα πατώματαΤα προγυαλισμένα ξύλινα πατώματα είναι από φυσικό ξύλο, κατασκευασμένα και επεξεργασμένα κατά τέτοιο τρόπο ώστε να έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ και μοντέρνα γραμμή.

Αποτελούνται από μια πρώτη στρώση ξύλου ανωτέρας ποιότητας, η οποία είναι κολλημένη σε ένα υπόβαθρο από τρεις τουλάχιστον επάλληλες στρώσεις ενός πιο κοινού ξύλου (λευκή ξυλεία). Οι στρώσεις είναι κολλημένες μεταξύ τους με διασταυρωμένες τις ίνες τους ώστε να εξασφαλίζεται η ανθεκτικότητα του προϊόντος και να περιορίζονται οι τάσεις παραμόρφωσης. Οι συμπληρωματικές στρώσεις προσδίδουν αντοχή και μεγάλη σταθερότητα στις κλιματικές αλλαγές που μπορεί να είναι έως 70% καλύτερη από ένα συμπαγές ξύλο.

Παράγονται σε πάχη από 7mm με επιφανειακή στρώση ωφέλιμου ξύλου 0,7mm έως και 20mm με επιφανειακή στρώση ξύλου πάχους >2,5mm. Οι ακμές του κάθε τεμαχίου είναι διαμορφωμένες έτσι ώστε να σχηματίζουν ένα ιδιόμορφο μόρσο από τη μία και εγκοπή από την άλλη για να κουμπώνει και να μην χρειάζεται η τοποθέτηση καρφιών ή κόλλας. Αυτό το σύστημα είναι ευρέως γνωστό και ως click system. H επιφάνεια των προγυαλισμένων πατωμάτων προστατεύεται από τουλάχιστον έχι στρώσεις ανθεκτικού βερνικιού.

Η παραγωγή των προγυαλισμένων δαπέδων γίνεται σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και έτσι επιτυγχάνει πάντα την σταθερή ποιότητα υλικών με τέλειο φινίρισμα.

Επιπροσθέτως, η κατασκευαστική δομή των πατωμάτων είναι τέτοιας λογικής ώστε να εξασφαλίζει την ελάχιστη δυνατή "συστολή/διαστολή" των ξύλινων επιφανειών και υλικών του, ενώ ταυτόχρονα να προσδίδει την ζωντάνια, ομορφιά και χάρη που μόνο ένα φυσικό ξύλο - έπιπλο μπορεί να προσδώσει στον χώρο του.

Είναι ευχάριστα στο πάτημα, εύχρηστα και πολύ περισσότερο προσδίδουν ιδιαίτερη χάρη και ομορφιά στα δωμάτια που τοποθετούνται. Τα ξύλινα δάπεδα είναι επίσης πολύ καλά για όσους ανθρώπους τα χρησιμοποιούν αφού δεν προκαλούν αλλεργίες, ούτε εκπέμπουν ή αποδεσμεύουν βλαβερές ουσίες στο περιβάλλον. Πρόκειται για πολύ ασφαλή προϊόντα πράγματι.

Η αντιμικροβιακή και αντιβακτηριδιακή προστασία του ξύλινου πατώματος έγκειται στην πολύ καλή επεξεργασία του με ειδικές λάκες και βερνίκια που δεν επιτρέπουν την ανάπτυξη μυκήτων βακτηριδίων και μικροβίων μέσα ή πάνω σ' αυτά σε αντίθεση με άλλα "μασίφ" πατώματα από ξύλο. Μάλιστα τα πατώματα αυτά έχουν και τα κατάλληλα πιστοποιητικά γι' αυτή τους την ιδιότητα.

Η τοποθέτηση προγυαλισμένων ξύλινων πατωμάτων στον χώρο σας είναι μια απόφαση που έχει πολλά πλεονεκτήματα έναντι άλλων λύσεων. Επίσης, η εταιρεία χρησιμοποιεί νανοτεχνολογία για το πέρασμα του βερνικιού και αυτό έχεις ως αποτέλεσμα η επεξεργασία να είναι αψεγάδιαστη, κάτι που το ανθρώπινο χέρι δεν θα μπορούσε να επιτύχει. Σε περίπτωση που φουσκώσει το πάτωμα, αφήνουμε πάντα λίγο περιθώριο για την αποκατάστασή του.
0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας