Πρόβλημα με το αποχετευτικό δικτύο - ΑποφράξειςΠρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο - Αποφραξεις

Πολύ συχνά μπορείτε να αντιμετωπίσετε πρόβλημα με το αποχετευτικό δίκτυο που παρουσιάζει φραγμό σε κάποιο σημείο του. Το πρόβλημά αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους όπως συγκέντρωση ιζημάτων λόγω παλαιότητας του δικτύου, συσσώρευση σκουπιδιών ή λιπαρών ουσιών, λόγω ριζών από δένδρα που εισχωρούν τους αγωγούς και παρεμποδίζουν την σωστή λειτουργία του.

Ο φραγμός αυτός μπορεί να σας προκαλέσει σοβαρά προβλήματα όπως έντονες οσμές, πλημμύρισμα του σπιτιού ή και σπάσιμο των σωληνώσεων.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε κάποιον επαγγελματία στις αποφράξεις. Ο Επαγγελματίας στις αποφράξεις έχει τα εργαλεία εκείνα που μπορεί να εντοπίσει το σημείο της βλάβης ή και το είδος της (πχ Διάγνωση προβλημάτων σε αγωγούς με κάμερα )  της ώστε να ξεκινήσει αμέσως μετά η επίλυση του προβλήματος με τα εξειδικευμένα τεχνολογικά μέσα.

Το καλύτερο όλων είναι η πρόληψη: Ειδικότερα σε παλαιά δίκτυα καλό είναι να γίνεται κάποιος περιοδικός καθαρισμός  (συντήρηση δικτύου). Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζετε πως δεν θα πάθετε κάποια σοβαρή ζημιά στο μέλλον που θα απαιτήσει σκαψίματα και αλλαγές στο αποχετευτικό δίκτυο.

Η Εταιρεία μας διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό και υπάρχει η δυνατότητα της εξυπηρέτησης επί 24ώρου βάσης.
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα απόφραξης καλέστε μας στο τηλ  211-800-2-444
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα μας: apofraxeis24wro.gr

 5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Αποφραξεις

Για αυτό θα πρέπει στην καθημερινότητα μας, όλοι μας να αποφεύγουμε την ρίψη τροφών, ελαίων, λιπών και απορριμάτων και να καθαρίζουμε τακτικά τις αποχετεύσεις μας.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας