Που θα βρω Ακαδημίες Ποδοσφαίρου για παιδιάΕίναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια αλματώδης ανάπτυξη στο χώρο του ποδοσφαίρου στην χώρα μας και ιδιαίτερα στον χώρο των ακαδημιών ποδοσφαίρου, στις αναπτυξιακές ηλικίες. Όλοι οι γονείς θα έχουν σίγουρα αναρωτηθεί για το ποιοι θα πρέπει να είναι οι στόχοι και ποια τα οφέλη για τα παιδιά μας από την ενασχόληση τους με το αθλητισμό.

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα συμπίπτει απόλυτα με τους στόχους μας. Ο πολιτιστικός και αθλητικός σύλλογος "Ιωάννης Παπάφης" διατηρεί ακαδημίες ποδοσφαίρου στη Θεσσαλονίκη με στόχο την διασκέδαση, την άθληση και την πρόοδο των παιδιών εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης του "Ιωάννη Παπάφη " παρέχουν την κατάλληλη καθοδήγηση και εκπαίδευση με σκοπό τα παιδιά να αγαπήσουν δια βίου τον αθλητισμό, κάτι που θα βοηθήσει την σωματική και ψυχική τους υγεία. Μετέπειτα καλλιεργημένοι άνθρωποι με αρετή το ομαδικό πνεύμα.

Σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου ακολουθούμε την ίδια φιλοσοφία με τη συνδρομή των αθλητών, των προπονητών και φυσικά των γονιών. Γιατί η άριστη και επίμονη συνεργασία με όλους εσάς (γονείς) αποτελεί τον κυρίαρχο λίθο της επιτυχίας. 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας