Που να βρω αξιόπιστο ενεχυροδανειστήριοΗ επιχείρηση Παπαθανασίου στην Αθήνα προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε όποιο προσωρινό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζετε και δίνει λύση άμεσα.
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας, και διαπιστώστε και οι ίδιοι την φερεγγυότητα και την εμπιστοσύνη που σας εμπνέει εκτός από το χώρο και το έμπειρο προσωπικό μας ενώ κάθε σύγκριση είναι δεκτή.
Οι υπηρεσίες μας συγκαταλέγονται στις εξής:
  • Αγορές χρυσαφικών, κοσμημάτων (φθαρμένα, σπασμένα), χρυσών νομισμάτων, ασημικών, πολύτιμων λίθων, έργων τέχνης, και επώνυμων ρολογιών ( Rolex, Cartier, Bulgari, Vacheron Constantin, Patek Philippe, Girard Perregaux, Jaeger lecoultre κλπ.)
  • Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την οριστική πώληση των πολύτιμων αντικειμένων σας στο ενεχυροδανειστηριο μας, υπάρχει η δυνατότητα για ενεχυρο με προσυμφωνημενο τίμημα και μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα ορίσουμε μαζί στο ενεχυροδανειστηριο μας.Έτσι λαμβάνεται μία προσωρινή χρηματοδότηση με ενεχυρο χωρίς να αποχωριστείτε τα αγαπημένα σας αντικείμενα στο ενεχυροδανειστηριο μας.
  • Στο ενεχυροδανειστηριο μας ανταλλάξτε τα παλιά σας χρυσαφικά, κοσμήματα και ρολόγια με άλλα πιο καινούρια η χρηματοδοτηθειτε με ενεχυρο.
  • Επίσης στο ενεχυροδανειστηριο  μας διαθέτουμε μία τεράστια ποικιλία χρυσαφικών και κοσμημάτων όλων των ειδών για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει και να το αγοράσετε στις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς.


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας