ΠΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ ΣΑΣ ?Πόσο σίγουροι είστε για το αποσμητικό σας

Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες γυναίκες εμφανίζουν μικρούς όγκους γύρω απο την περιοχή της μασχάλης και του στήθους.Τις περισσότερες φορές αποδείχτηκε ότι οι όγκοι δεν ήταν καρκινικοί , έρευνες απέδειξαν ότι γυναίκες που υποφέρουν επανειλημμένα απο εμφάνιση όγκων και κύστεων στην περιοχή του στήθους έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να αποκτήσουν καρκίνο του μαστού.
Από τι προέρχονται όμως αυτοί οι μικροί όγκοι;
Όλοι και περισσότεροι επιστήμονες διερευνούν τη σχέση που μπορεί να έχουν αυτοί οι μικροί όγκοι, ο καρκίνος του στήθους και τα αποσμητικά.Η Philippa Darbre , διερευνήτρια του καρκίνου στο Πανεπιστήμιο Reading , όπως γράφει η αγγλική εφημερίδα Daily Mail , άρθρο Good Health , τεύχος 10 Μαρτίου 2009,
διαπίστωσε ότι οι καρκινικοί όγκοι συνηθίζουν να εμφανίζονται περισσότερο στη περιοχή της μασχάλης , εκεί όπου συνηθίζουμε να απλώνουμε τα ανθιδρωτικά αποσμητικά.Τα πιο δημοφιλή αποσμητικά που κυκλοφορούν στο εμπόριο χρησιμοποιούν ως βασικό συστατικό τους το αλουμίνιο,ένα συστατικό που φράζει τους πόρους γύρω απο τους ιδρωτοποιούς αδένες,με αποτέλεσμα να μειώνεται και η παραγωγή ιδρώτα και να εξουδετερώνεται η κακοσμία του δέρματος.
Στη πιο πρόσφατη μελέτη της που τη διεξήγαγε σε συνεργασία με τον καθηγητή Ferdinando Manello απο το Πανεπιστήμιο Ουρμπίνο της Ιταλίας συνέκρινε τα επίπεδα αλουμινίου στο υγρό απο τις κύστες που είχαν εμφανιστεί στο στήθος γυναικών και οι αναλύσεις έδειξαν ότι όταν η κύστη βρισκόνταν στην περιοχή της μασχάλης εκεί όπου εφαρμόζεται η χρήση ανθιδρωτικών αποσμητικών τα επίπεδα αλουμινίου εμφανίζονταν κατά 25% υψηλότερα σε σχέση με τα φυσιολογικά επίπεδα.Οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αφού υποψιάζονται αυτά τα αποσμητικά ως υπαίτια για τα υψηλά επίπεδα αλουμινίου και διακηρύττουν για τα προϊόντα αυτά είτε ότι πρέπει να αλλάξει η σύσταση τους είτε ότι πρέπει να αποσυρθούν απο την αγορά.
Η δρ.Τζόντι Μοφάτ απο την κορυφαία ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική οργάνωση Cancer Research UK που δραστηριοποιείται στην έρευνα του καρκίνου τονίζει ότι παρόλο που δεν έχει εξακριβωθεί ακόμα αν υπάρχει σχέση μεταξύ των αποσμητικών και του καρκίνου του μαστού είναι ασφαλέστερο να χρησιμοποιούμε αποσμητικά που προέρχονται απο  φυτικά συστατικά.

Αποσμητικά και Αλτσχάιμερ

Σαν να µην έφταναν όλα αυτά, το αλουµί­νιο που υπάρχει σε αυτά τα αποσµητικά έχει αρχίσει να σχετίζεται µε την εµφά­νιση της νόσου Αλτσχάιµερ.Άρθρο του Α. Ραυτόπουλου στον ελληνικό τύπο στις 16 Μαρτίου 2009. επισηµαίνει ότι « αναλύ­σεις στον ανώµαλο εγκεφαλικό ιστό των ανθρώπων που έπασχαν από Αλτσχάιµερ αποκάλυψαν ότι ο ιστός περιείχε υψηλά επίπεδα αλουµινίου». Για το πόσο ευθυ­νονται τα συγκεκριµένα αποσµητικά για αυτό ακόµα δεν µπορούµε να γνωρί­ζουµε. πόσοι όµως από εµάς θα θέλαµε να το διακινδυνεύσουµε;

Και τώρα τι θα κάνω χωρίς αποσμητικό;

Μα φυσικά και δεν θα μείνετε χωρίς αποσμητικό ! Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν καλό τόσο για εσάς , όσο και για τους γύρω σας.Όταν η θερμοκρασία ανεβαίνει και η πίεση γίνεται εντονότερη αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι ένα αποσμητικό που θα μας δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και να μας κάνει να αισθανθούμε σαν να βγήκαμε μόλις απο το μπάνιο μας.Το αποσμητικό που θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση και θα σας συντροφεύσει σε όλες τις έντονες στιγμές της ζωής σας είναι το Aloe Ever Shield. H Forever σας προσφέρει μια ασπίδα αλόης ενάντια στην κακοσμία του ιδρώτα απαλλάσσοντας σας απο όλες τις φοβίες σας.
Παρασκευασμένο με Σταθεροποιημένο Ζελέ Αλόης Βέρα, αυτό το απαλό μείγμα προσεκτικά επιλεγμένων συστατικών δεν περιέχει κανένα απο τα βλαβερά ανθιδρωτικά άλατα αργιλίου(το γνωστό αλουμίνιο) που περιέχεται στα περισσότερα αποσμητικά της αγοράς και είναι η ιδανική λύση για προστασία και ασφάλεια συγχρόνως.
αποσμητικό

Φυσικά ένα τέτοιο αποσμητικό εκτός απο την ασφάλεια που σας παρέχει σε σχέση με τα ανταγωνιστικά του προϊόντα που απλά σας αφήνουν μετέωρο να αναρωτιέστε αν κάποια στιγμή μακροχρόνια θα σας βλάψουν σας προσφέρει και ένα πλήθος απο άλλα πλεονεκτήματα Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτά.

Φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα

Διακριτικό άρωμα.

Αποτελεσματική προστασία απο την κακοσμία.

Δεν λεκιάζει τα ρούχα.

Τόσο απαλό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση με κερί.

Φυσικά δεν περιέχει άλατα(αλουμίνιο).

Πλούσια υφή.

Κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες.

Νιώστε σίγουροι για τον εαυτό σας και καθαροί!.Ανταποκριθείτε σε κάθε κοπιαστική και έντονη στιγμή της ζωής σας με ασφάλεια και φρεσκάδα.

Για περισσότερες πληροφοριες επισκευτείτε το  παρακάτω blog 

προσωπική φροντίδα5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας