Πόσο ασφαλές είναι να κλείσω ένα εισιτήριο μέσω διαδικτύουΤόσα χρόνια έχουμε συνηθίσει στη διαδικασία να πάμε σε ένα πρακτορείο για να αγοράσουμε κάποιο εισιτήριο, όταν θέλουμε να ταξιδέψουμε. Πλέον όμως έχουν αλλάξει τα πράγματα και όλα γίνονται και μέσω ίντερνετ, αλλά πολλοί έχουν τις ενστάσεις τους στο κατά πόσο είναι ασφαλείς τέτοιες συναλλαγές.


Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν συχνά προσφορές που θέτουν προς πώληση κάθε είδους εισιτήρια συνήθως φθηνά και προσιτά που προκαλούν το ενδιαφέρον. Αν κάνουμε μια συναλλαγή μέσω του ίντερνετ για να κλείσουμε φθηνά αεροπορικά εισητήρια  δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Χρειαζόμαστε μια πιστωτική κάρτα από όπου θα κρατηθούν τα χρήματα και ταυτόχρονα γίνεται το τσεκάρισμα των εισιτηρίων.


Με το κλείσιμο των εισιτηρίων δίνεται ένας μοναδικός ψηφιακός κωδικός στον άνθρωπό που έκανε την κράτηση και δεν υπάρχει κανένα θέμα μήπως η θέση αυτή δεν είναι εξασφαλισμένη. Τις περισσότερες φορές δε χρειάζεται καν η προσκόμιση μιας φωτοτυπίας που θα φέρει πάνω αυτόν τον κωδικό ώστε να αποδεικνύει την κράτηση μας. Αρκεί να έχουμε μαζί μας αυτό το νούμερο και να το δώσουμε όταν μας ζητηθεί για να μας δώσουν το εισιτήριο μας.


Το σύστημα είναι ψηφιακό και αποθηκεύει στη βάση δεδομένων του τα στοιχεία του καταθέτη και τον κωδικό μαζί ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος μπερδέματος και αλλοίωσης. Αυτό πλέον μπαίνει πολύ συχνά στη ζωή μας από τη στιγμή που ο καθένας από εμάς ψάχνει για ακόμη καλύτερες προσφορές και πραγματικά φθηνά αεροπορικά εισιτήρια. Οι ιστοσελίδες στο διαδίκτυο προσφέρουν πολλές επιλογές και τα εισιτήρια μπορούν να εξασφαλιστούν πολύ γρήγορα, άμεσα και με μόλις λίγα κλικ. Στο βωμό της βελτίωσης της ζωής μας και όταν θέλουμε να εξασφαλίσουμε φθηνά εισιτήρια πρέπει να αρχίζουμε να ανταποκρινόμαστε και στις συνεχώς βελτιούμενες τεχνολογίες που ως επί το πλείστον είναι προς το συμφέρον μας.5
Μέσος Όρος: 5 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας