Πως θα τον/την κάνω να γυρίσει πίσωΕίναι ένα θέμα που καίει. Είναι ένα θέμα που θέλεις να  λύσεις το ταχύτερο δυνατόν.

Έχεις χωρίσει εδώ και 2-3 μέρες. Μπορεί να έχεις χωρίσει εδώ και 1-2 μήνες η και ακόμα παραπάνω. Ένα είναι το σίγουρο. Τον/την θέλεις πίσω!! Ψάχνεις τον τρόπο να τα καταφέρεις, ψάχνεις συμβουλές στο διαδίκτυο, ψάχνεις παντού.

Γιατί? Γιατί πονάει. Μπορεί να τον/την αγαπάς ακόμα. Ή μπορεί να πληγώθηκε ο εγωισμός σου. Ότι και να συμβαίνει από τα δύο..ξέρουμε όλοι πολύ καλά(όλοι έχουμε περάσει από αυτήν την φάση) ότι πονάει πολύ.

Αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος να τα καταφέρεις. Σκέπτεσαι τι να κάνεις . Να παρακαλέσεις? Να εξαφανιστείς? Να τον/την κάνεις να ζηλέψει? Τι πρέπει να κάνεις για να καταφέρεις να τον/την φέρεις πίσω?

Θα σου αποκαλύψω το μεγάλο λάθος που κάνουν οι περισσότεροι: Οι περισσότεροι λένε ότι όταν μας χωρίσει η κοπέλα ή το αγόρι μας, οι πιθανότητες να γυρίσει πίσω είναι μικρές. Τόσο μικρές που δεν αξίζει να ασχοληθείς. Λάθος!! Η έρευνα που έχει γίνει λέει πως υπάρχουν πάνω από 80% πιθανότητες επανασύνδεσης   αν βέβαια το χειριστείς σωστά.

Είναι σωστές οι ενέργειες σου? Μήπως Κάνεις πράγματα που θατον/την κάνουν να τρέξει ακόμα πιο μακριά? Ποιος είναι ο ακριβής λόγος που σε χώρισε? Πως θα καταφέρεις να τον/την φέρεις ξανά πίσω?

Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να δράσεις γρήγορα. Μην αφήνεις τον χρόνο να περνάει..γιατί τρέχει εις βάρος σου και οι πιθανότητες να τα καταφέρεις όλο και λιγοστεύουν.

Δες  περισσότερα εδώ:

 

πως θα γυρίσει πίσω ο/η πρώην μου2.7
Μέσος Όρος: 2.7 (15 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


boh8iste me

καλα τα λέτε μεχρι εδώ αν υπαρχει καποια κοπελα που πιστευω μπορει να με βοηθεισει πιο καλα απο ενα αγορι και να μιλησω πιο ανοιχτα ας μου στειλει ενα μηνυμα για να με βοηθεισει για την συνεχεια    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας