Πώς Θα Πετύχω Καλύτερα Αποτελέσματα Με Μια Express Δίαιτα;Θα χρειαστείτε

Χρειάζεται να προσέχετε ιδιαίτερα την πρόσληψη θερμίδων, αλλά και "κενών" τροφών γιατί μέ ένα μόνο μικρό... παραστράτημα, μπορεί να χάσετε για λίγο τον έλεγχο. Μια express δίαιτα έχει ως στόχο τη γρήγορη απώλεια βάρους, σε μικρό χρονικό διάστημα, στο οποίο πρέπει να έχετε πειθαρχία και να κάνετε υπομονή.

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι, ότι τελειώνει γρήγορα και μετα μπορείτε να ακολουθήσετε μια πιο εύκολη και απλή δίαιτα για να συνεχίσετε να χάνετε βάρος.

express diaita Το καλοκαίρι πάντα μας βάζει σε σκέψεις σχετικά με το βάρος μας. Είναι η εποχή που ζητάμε κάτι αποτελεσματικό και άμεσο. Μια γρήγορη, ή όπως συνηθίζεται να λέγεται τώρα τελευταία express δίαιτα μπορεί να έχει θεαματικά αποτελέσματα, αν ακολουθήσετε ένα προσεγμένο πρόγραμμα διατροφής και δεν κάνετε υπερβολές. Αν μάλιστα την κρατήσετε για λίγο χρονικό διάστημα και μετά συνεχίσετε μια ένα πιο από και με λιγότερες απαιτήσεις, τότε θα κρατήσε τα κιλά που χάσατε για πολλά χρόνια.

Βάλτε αυτές τις συμβουλές στο ατομικό σας μενού ή στη γρήγορη δίαιτα που ήδη ακολουθείτε και τα αποτελέσματα θα σας εκπλήξουν.

1. Για να έχει επιτυχία μια express δίαιτα, προσπαθήστε να ανεβάσετε την ημερήσια κατανάλωση φρούτων και λαχανικών, που έχουν μεγάλη ποσότητα σε διατροφικά συστατικά και μπορούν  να σας κάνουν να νιώθετε καλύτερα και πιο δυνατοί. είναι {συνήθως χαμηλά σε θερμιδική αξία και είναι μια καλή επιλογή ώστε να αφαιρέσετε τροφές με αρκετές θερμίδες.

Βάλτε λίγο σπανάκι στο βραδυνό σας ή 1 μήλο σαν πρόχειρο γεύμα και θα αισθανθείτε γεμάτοι  ταχύτερα. Τρώτε αργά και μιλάτε με την παρέα σας, ας έλεγαν οι παλαιότεροι «όταν τρώνε δεν μιλάνε». Θα τρώτε λιγότερο φαγητό, αφού το στομάχι για να λάβει την εντολή ότι είμαστε χορτάτοι, θέλει περίπου είκοσι λεπτά.

2. Σίγουρα θα έχετε επιτυχία ακολουθώντας μια γρήγορη δίαιτα, πολλές φορές όμως μπορεί η μείωση κιλών να μην είναι σε λίπος, αλλά και σε πρωτεΐνη. Προηγούμενες μελέτες έχουν δείξει ότι όταν χάνετε βάρος με γρήγορο ρυθμό περίπου 65% του χάσιμου βάρους είναι σε μυς  και μόνο το 35% προέρχεται από λίπος. Άρα, για να χάσετε περισσότερο λίπος είναι αναγκαίο να διατηρήσετε τη μυϊκή μάζα. Ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το μυϊκό τόνο είναι με την γυμναστική, συγκεκριμένα η άσκηση με βάρη.

Μπορείτε να πάτε στο τοπικό σας κατάστημα αθλητικών και να πάρετε ένα ζεύγος βάρη για τα χέρια ή βάρη για πόδια. Καλύτερα να φοράτε τα βάρη ποδιών σε καθημερινή βόλτα και  τα βάρη καρπών κατά τη διάρκεια κάποιας δουλειάς στο γραφείο.  σίγουρα, θα  παρατηρήσετε άμεσα βελτίωση στο μυϊκό σας τόνο.

3. Η πρωτεΐνη είναι πραγματικά πολύ σημαντική για τον οργανισμό και αν δεν λαμβάνετε την απαιτούμενη καθημερινή ποσότητα  με την τροφή σας, το σώμα σας θα χρησιμοποιήση πρωτεΐνη από τους μυς σας, για να οικοδομηθούν τα ένζυμα που βοηθούν το μεταβολισμό σας. Έτσι, οι πρωτεΐνες μεριμνούν για ένα καλύτερο μεταβολισμό που θα πεί επιπλέον θερμίδες που χάνονται και σίγουρα αποτελέσματα σε μια δίαιτα express! Πρωτεΐνη σημαίνει επίσης ισχυρότεροι και γεροί μύες.

Όσοι επιλέξετε μια express δίαιτα δεν φτάνει να χάσετε μόνο τα επιπλέον κιλά σας μα και να προσθέσετε στον τρόπο ζωής σας την άσκηση, και την σωστή διατροφή, ώστε να μείνετε υγιείς και να διώξετε τα κιλά μόνιμα. Τα λαχανικά είναι συνήθως χαμηλά σε θερμίδες, και  αποτελούν μια καλή επιλογή για να αντικαταστήσετε τρόφιμα με πολλές θερμίδες.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις δίαιτες αλλά και να δείτε έναν συγκριτικό οδηγό, δείτε επίσης:

Ποιά είναι η καλύτερη δίαιτα. Αξιολόγηση
http://www.easydiet4u.com/kaliteri-diaita-poia.html

Τι να προσέξετε !!


Μην το παρακάνετε!

Δεν μπορείτε να χάσετε κιλά που κουβαλάτε για χρόνια μέσε σε λίγες μόνο μέρες.
Μπορείτε βέβαια να πετύχετε θεαματικά αποτελέσματα, αλλά ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και έχει το δικό του ρυθμό.

Καλή αρχή!4.8
Μέσος Όρος: 4.8 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Ελπιδα για αδυνατισμα;

Υπαρχει ελπιδα αν καποιος ειναι αποφασιμενος να χασει κιλα, να το πετυχει;

Έλπιδα για αδυνάτισμα

Αν έχεις αποφασίσει να χάσεις κιλά, θα το πετύχεις σίγουρα!
Δεν χρειάζεται να λιώσεις στη δίαιτα. Μόνο να αλλάξεις λίγο τη διατροφή σου και να έχεις υπομονή.
Δεν πάχυνες σε μια μέρα και δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο σε μια μέρα.
Άλλαξε τρόπο ζωής και θα δεις ότι θα κάνεις δίαιτα χωρίς να το καταλαβαίνεις.    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας