Πως θα κάνω το cheeseburger των Goody’s




  1. Ψήνουμε τα μπιφτέκια στο φούρνο στη σχάρα ή στο grill ακολουθώντας
    τις οδηγίες στην συσκευασία, μπορούμε και να τα κάνουμε και στο τηγάνι
    με λίγο λάδι.
  2. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και τα ψήνουμε σε τοστιέρα ή ψηστιέρα μόνο από την μέσα πλευρά (δηλαδή με την τοστιέρα ανοιχτή) μέχρι να ροδίσουν.
  3. Στην συνέχεια ετοιμάζουμε την σως, δηλαδή κόβουμε τα αγγουράκια τουρσί σε πολύ μικρά κομματάκια (μπορούμε αν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε και multi μην κόψουμε και κανενα χέρι) τα βάζουμε σε ένα μπολ και ρίχνουμε μέσα την μαγιονέζα, ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
  4. Φτιάχνουμε τα cheese βάζοντας ένα ένα τα υλικά με την εξής σειρά στη Βάση ψωμιού ρίχνουμε κέτσαπ και βάζουμε το μπιφτέκι όπου πάνω του τοποθετούμε το τυρί (όσο πιο ζεστό το μπιφτέκι τόσο καλύτερα) στην συνέχεια βάζουμε μια κουταλιά της σούπας από τη σως που φτιάξαμε ρίχνουμε λίγη μουστάρδα και τοποθετούμε το πάνω μέρος το ψωμιού πιέζοντας ελαφρώς.
  5. Αφου τα φτιάξουμε όλα τρώμε ένα να δουμε αν έγιναν καλά, άλλο ένα για να σιγουρευτούμε πως έγιναν καλά και σίγουροι πιά τρώμε και τα υπόλοιπα μέχρι να σκάσουμε πίνουμε μαζί και 1λτ μάυρο ζουμί (zero για να μην παχύνουμε) και γαρνίρουμε με άφθονες τηγανιτές πατάτες.



Τι να προσέξετε !!
Προσοχή δεν δίνουμε σε κανέναν
άλλον να δοκιμάσει εκτός και αν βοήθησε στην παρασκευή ή μας έδώσε
2ευρω δεν κουραζόμαστε εμεις για να τρώνε οι άλλοι τζάμπα.







You May Also Like