Πως θα γνωρίζω γυναίκες παντού χωρίς να φοβάμαι.Όπως είναι γνωστό η καλύτερα σύμφωνα με αυτά που λένε οι γυναίκες, κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό οι άντρες δεν την πέφτουν πια σε αυτές.Τα clubs και τα  bars από σημεία κοινωνικοποίησης όπως ήταν παλιότερα έχουν μετατραπεί πια σε μέρη όπου παρέες απολαμβάνουν το ποτό τους κοιτάνε η μία την άλλη και τις περισσότερες φορές κανείς δεν γνωρίζει κανέναν.

Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν αυτό το άρθρο βλέπουν  τον εαυτό τους να κάνει το ίδιο. Βλέπουν τον εαυτό τους να αισθάνεται άσχημα φεύγοντας από κάποιο μαγαζί χωρίς να έχει καταφέρει να γνωρίσει το άτομο που επιθυμεί. Το γνωρίζω καλά,είναι ένα δυσάρεστο συναίσθημα και δυστυχώς συμβαίνει συχνά, σε πολλούς από μας.

  Ποιος φταίει για αυτό? Φταίνε οι άντρες? Μήπως οι γυναίκες? Η τελικά κανένας? Ποιοι είναι οι λόγοι που σε κάνουν να μην μπορείς να κάνεις αυτά τα απαραίτητα λίγα μέτρα που χρειάζονται για να γνωρίσεις την όμορφη κοπέλα που κάθεται απέναντί σου?

Αν δεν καταλάβεις τι είναι αυτό που σε σταματάει κάθε φορά,δεν υπάρχει περίπτωση να βρεις λύση στο πρόβλημα και το ονομάζω πρόβλημα γιατίοι περισσότεροι έτσι το βλέπουν.

Ας δούμε λίγο τους λόγους λοιπόν: 1) Απόρριψη. Μάλιστα, τισημαίνει απόρριψη? Τι  σημαίνει φόβος  της απόρριψης? Υπάρχει στην πραγματικότητα? Λοιπόν εγώ σου λέω πως όχι, δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι ο τρόπος που σκέφτεσαι εσύ να πράγματα.

 2) κοινωνικός περίγυρος: Είναι αυτό που σκέφτεσαι συνέχεια ότι θα σε σχολιάσουν όλοι οι άλλοιπου βρίσκονται στον χώρο την ώρα  που θαπας να κάνεις την κίνηση σου. Εδώ θα σου πω ότι πρώτα από όλα βγαίνεις έξω γιανα περάσεις εσύ καλά. Βγαίνεις έξω για να διασκεδάσεις και αυτό πρέπει νακάνεις

3) ποια θα είναι η πρώτη κουβέντα που θα πεις: Είμαι σίγουρος ότι το έχεις σκεφτεί πολλές φορές αυτό. Θα σου πω μόνο ότι όσο περισσότερο το σκέφτεσαι τόσο ποιο δύσκολο θα σου φαίνεται να κάνεις το μεγάλο βήμα και να πας να μιλήσεις.

4) Τι θα πεις μετά το πρώτο γεια: Συνηθισμένη ερώτηση. Να σε ρωτήσω κάτι? Αν στην θέση της κοπέλαςήταν ένας άντρας, θα είχες κάτι να πεις μετά το πρώτο γεια? Και βέβαια θα είχες! Σου φαίνεται απολύτως λογικό! Ποιο είναι το συμπέρασμα λοιπόν? Ότι το ότι δεν έχεις να πεις κάτι μετά το πρώτο γεια, είναι μια ψευδαίσθηση. Δεν ισχύει στην πραγματικότητα.

Το να μην μπορείς να μιλήσεις στην κοπέλα απέναντι είναι κάτι που σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα. Το γνωρίζω πολύ καλά όπως και συ. Θέλεις να το αλλάξεις. Για να γίνει όμως αυτό, πρέπει και συ να κάνεις  κάτι. Δεν θα γίνει από μόνο του. Θέλει προσπάθεια όπως όλα, αλλά γνωρίζω ότι γίνεται. Μπορείς! Φτάνει να το θελήσεις.  Το έχουν λύσει πολύ πριν από σένα και αυτοί μπορούν να σου δείξουν τον δρόμο.

 

Περισσότερα για το θέμα αλλά και για θέματα σχετικά όπως  η σημασία της γλώσσας του σώματος,το φλερτ, την αυτοπεποίθηση και άλλα πολλά  men's blog3.5
Μέσος Όρος: 3.5 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας