Πώς θα απαλλαγείς για πάντα από τα περιττά κιλά με δίαιτα αποτοξίνωσηςΘέλεις να χάσεις τα περιττά κιλάκια και δεν ξέρεις πώς; Τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στη σωστή δίαιτα για να χάσεις τα περιττά κιλά αλλά και να σμιλέψεις τη σιλουέτα σου.

Η σωστή διατροφή και η δίαιτα δεν είναι παρά μια ισορροπημένη διατροφή που περιέχει όλα τα απαραίτητα για να χάσεις τα κιλά που πήρες. Η δίαιτα αποτοξίνωση δε σημαίνει απαραίτητα και πείνα αλλά ισορροπημένη και αποτελεσματική διατροφή. Ένα πλήρες πρωινό που μπορεί να έχει από δημητριακά και γάλα μέχρι τοστάκι και χυμό για βιταμίνες είναι ιδανικό για να  ξεκινήσεις την ημέρα σου με χαμόγελο και ενέργεια. Η αποτοξίνωση όμως είναι απαραίτητη αν θέλεις να απομακρύνεις από τον οργανισμό σου τις τοξίνες. Φρούτα, γάλα και χυμοί σε συνδυασμό με πολύ νερό είναι τα συστατικά της τέλειας αποτοξίνωσης αλλά πρόσεξε γιατί μια αποτοξινωτική δίαιτα δεν είναι καλό να την κρατήσεις για πολύ καιρό, απλά για λίγο ώστε να νιώσεις πιο ανάλαφρη και απαλλαγμένη από τις τοξίνες που έχουν συσσωρευτεί στα πιο σέξι σημεία του κορμιού σου.

Λίπος ,κοιλιά και σέξι κορμάκι πάνε μαζί; Η απάντηση είναι πως  δεν πάνε! Γι’αυτό πάρε την απόφαση και άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες τώρα! Τα ενδιάμεσα γεύματα όπως τα σνακ είναι και αυτά απαραίτητα για να μπορέσεις να «κρατηθείς» και να μην πέσεις με τα μούτρα στο φαγητό. Φρούτα, χυμοί αλλά και που και που ένα γλυκάκι είναι αρκετά για να μην πέσεις επάνω σε ότι βρεις μπροστά σου. Το βραδινό και η αποτοξίνωση που μπορείς να πετύχεις με αυτό το γεύμα είναι κάτι επίσης πολύ βασικό. Για να αποτοξινώσεις τον οργανισμό σου από τα λιπαρά και τις τοξίνες καλά θα κάνεις να ξεχάσεις ειδικά  στο βραδινό γεύμα τις σάλτσες, το λιπαρό κρέας, το άμυλο και να προτιμήσεις φρούτα και λαχανικά που σε χορταίνουν χωρίς να σε παχαίνουν. Το νερό επίσης είναι με το μέρος σου αφού 8-10 ποτήρια σε φουσκώνουν χωρίς να σε παχαίνουν ενώ παράλληλα σε αποτοξινώνουν!3
Μέσος Όρος: 3 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας