Πώς τo πρόγραμμα Πετρουλάκη PACE θα σε απαλλάξει από το λίπος!Η Ελένη Πετρουλάκη ξέρει πολύ καλά ποιες είναι εκείνες οι ασκήσεις που σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος στο κορμάκι σου και να ξεφορτωθείς μια για πάντα τα περιττά κιλά. Το πρόγραμμα Pace της Πετρουλάκη όχι μόνο αυξάνει τον μεταβολικό σου ρυθμό αλλά ενδυναμώνει σταδιακά την καρδιά αλλά και το καρδιαγγειακό σύστημα και σε γεμίζει ευεξία ενώ ενδυναμώνει ολόκληρο το σώμα σου!

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ασκήσεων που συνδυάζει τέλεια την καρδιοαναπνευστική προπόνηση αλλά και την μυϊκή ενδυνάμωση και αναζωογονεί σώμα και πνεύμα ήδη μετά τις πρώτες προπονήσεις! Το ασκησιολόγιο είναι εύκολο και απλό και αλλάζει σταδιακά έτσι ώστε να ενδυναμώσει σωστά ολόκληρο το κορμάκι σου με βάση την καρδιά και δίνοντας το βάρος στο καρδιολογικό σύστημα και παράλληλα αυξάνοντας τον μεταβολικό σου ρυθμό και άρα των ρυθμό των καύσεων που κάνει καθημερινά. Επομένως εκτός από ευεξία και ενέργεια καταφέρνεις να καις όλο και περισσότερες θερμίδες πράγμα που σημαίνει ότι οι θερμίδες που παίρνεις από το φαγητό δεν μένουν επάνω σου και δεν μετατρέπονται σε λίπος αλλά καίγονται πιο γρήγορα και δεν αποθηκεύονται στο κορμάκι σου με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην παίρνεις κιλάκια αλλά και να έχεις καλύτερη υγεία. Έτσι το σώμα σου λειτουργεί καλύτερα αφού χρησιμοποιώντας τις ασκήσεις που προτείνει το πρόγραμμα Πετρουλάκη Pace αυξάνεις μέχρι και την χωρητικότητα των πνευμόνων σε οξυγόνο και το καλύτερο το σώμα σου δεν καίει λίπος μόνο όταν κάνεις τι συγκεκριμένες ασκήσεις αλλά και μέχρι  24 ώρες μετά την προπόνηση αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια του ύπνου!

Πραγματικά με το ασκησιολόγιο PACE της Ελένης Πετρουλάκη καταφέρνει να ξυπνήσεις το κορμί σου ακόμη και όταν κοιμάσαι! Έτσι αν θέλεις όχι μόνο να χάσεις πόντους και να ενισχύσεις τον μεταβολισμό σου εύκολα και απλά δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το ασκησιολόγιο τη Ελένης Πετρουλάκη όχι μόνο για καλλίγραμμο κορμί αλλά και πολύ καλύτερη υγεία και πιο δυνατή καρδιά  και δεν θα χάσεις!5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας