Πως να χάσω κιλάΜερος Α

Το χάσιμο κιλών είναι μια επίπονη και δύσκολη διαδικασία. Αποτελεί όμως καθημερινό πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους με σοβαρές επιπτώσεις στην υγεία και τις κοινωνικές σχέσεις. Η παχυσαρκία στην εποχή μας έχει λάβει διαστάσεις επιδημίας αν και η διαδικασία του χάσιμου κιλών είναι μεν δύσκολη να την συνηθίσει και να την κρατήσει κάποιος αλλά βασίζεται σε πολύ απλά και εύκολα βήματα.

Για να χάσετε κιλά δεν υπάρχει κανένας μαγικός, εύκολος και σύντομος δρόμος. Οτιδήποτε ή οποιοσδήποτε σας υπόσχεται το αντίθετο είναι είτε λάθος είτε επικύνδινο για την υγεία σας. Η απώλεια κιλών μπορεί να επιτευχθεί μέσα απο μακροχρόνια αλλαγή του τρόπου ζωής που δεν σχετίζεται όμως ούτε με την στέρηση ούτε με εξαντλητικές δίαιτες ή προγράμματα γυμναστικής. Για να χάστε κιλά πρέπει να αλλάξετε τρόπο ζωής.

Εάν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, σε σημείο που να γίνουν τρόπος ζωής, όχι μόνο θα καταφέρετε να χάσετε κιλά αλλά και θα σας είναι πάρα πολύ εύκολο να διατηρήσετε το φυσιολογικό σας βάρος.

Πριν ξεκινήσουμε ας διαλύσουμε κάποιους μύθους σχετικάμε το αδυνάτισμα και το χάσιμο κιλών. 

Διαίτες. 

Η δίαιτα είναι ένας μύθος. Δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος διατροφής σε είδος ή ποσότητα κατάλληλος για κάθε άνθρωπο. Μια δίαιτα που υπόσχεται αστραπιαία αποτελέσματα είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σας δημιουργήσει προβλήματα υγείας. Η δίαιτα είναι κάτι που πρέπει να ακολουθείτε μόνο για σοβαρούς ιατρικούς λόγους και εφόσον έχει συνταχθεί για ένα συγκεκριμένο άτομο άπο καποιον ειδικό. Η λέξη που ψάχνετε και πρέπει να σας γίνει βίωμα δεν είναι η δίαιτα αλλα "Σωστή Διατροφή".

Γυμναστική. 

Η γυμναστική πλασάρεται ως το αντίδοτο της παχυσαρκίας και συχνά χρησιμοποιείται ως άλλοθι για να τρώμε περισσότερο. Δεν υπάρχει καμμία αμφιβολία ότι η γυμναστική είναι ωφέλιμη για την υγεία και πρέπει να την εντάξετε στην καθημερινότητα σας. Αλλά πάντα με βάση τις ανάγκες σας και τις δυνατότητες σας. Τέλος ο ρόλος της γυμναστικής/διατοφής συγκεκριμένα στην απώλεια βάρους είναι περίπου στο 20% (γυμναστική) και 80% (διατροφή). Με απλά λόγια η κακή διατροφή πολύ εύκολα εκμηδενίζει ή υπερισχύει  της γυμναστικής.

Δεν τρώω αλλά παχαίνω.

Δικαιολογίες για να μην προσπαθείτε να αδυνατίσετε μπορείτε να βρείτε χιλιάδες. Ακόμα και να επινοήσετε κάποιες. Το θέμε είναι πως ότι και να συμβαίνει και ότι ιδιαιτερότητα έχει ο οργανισμός σας οφείλετε σε κάποιους παράγοντες οι οποίοι εξαρτώνται απο τον τρόπο ζωής σας. Δεν υπάρχουν μαγικοί τρόποι να αδυνατίσετε αλλά ούτε και μαγικοί τρόποι που σας παχαίνουν. Απο εσάς εξαρτώνται όλα. 

 

Τα απλά βήματα για να χάσετε βάρος. 

Ο ειδικός

Επισκεφτείτε ένα γιατρό. Κάντε check up, τεστ κοπώσεως κτλ. Τα αρνητικά αποτελέσματα θα σας δώσουν το ψυχολογικό ερέθισμα να αλλάξετε τρόπο ζωής.  Επίσης ο γιατρός μπορεί να σας επισυμάνει προβλήματα ή ιδιαιτερότητες του οργανισμού σας, να σας πει τι να προσέξετε κτλ. Κανονίστε το επόμενο ραντεβού σας σε έξη μήνες ώστε να μπορέσετε να να δείτε τα αποτελέσματα της προσπάθειας σας.

Γεύματα.

Η απώλεια βάρους δεν γίνεται με το να στερείτε την τροφή απο τον οργανισμό σας. Εάν το κάνετε αυτό προκαλείτε τρία αντίθετα αποτελέσματα. Πρώτον ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως σοκ την μείωση των θερμίδων και αποθηκεύει όσο περισσότερο λίπος μπορεί μετατρέπωντας ακόμα και χρήσιμα στοιχεία σε λίπος για να κρατήσει αποθέματα.  Δεύτερο, μειώνεται ο μεταβολισμός σας. Ο οργανισμός σας λόγω έλλειψής ενέργειας μειώνει τον μεταβολισμό με αποτέλεσμα να αισθάνεσται αδύναμοι αλλά και μειώνονται οι καύσεις του οργανισμού σας. Τρίτον, μετά απο κάποιο χρονικό διάστημα για να βρει την απαιτούμενη ενέργεια αρχίζει να καίει ως καύσιμο την μυική σας μάζα. Μείωση της μυικής σας μάζας μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα. 

Η σωστή διατροφή λοιπόν απαιτεί να δίνετε στον οργανισμό σας όλη την απαραίτητη ενέργεια και σε συχνές ποσόστητες. Πρέπει να τρώτε πέντε γεύματα την ημέρα ώστε να δίνετε συνεχώς στον οργανισμό σας ενέργεια και να ενισχύεται τον μεταβολισμό σας και άρα τις καύσεις σας. Προφανώς όλα τα γεύματα δεν θα είναι πλήρη. Με τον όρο γεύμα ενοούμε ακόμα και ένα υγιεινό σνακ. 

Το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Εάν ξεκινάτε την μέρα σας χωρίς πρωινό χάνετε τσάμπα τον χρόνο σας. Το σώμα σας μετά τον ύπνο χρειάζεται αμέσως τροφή για να λειτουργήσει. Βάλτε το πρωινό στο πρόγραμμα σας με το ζόρι. Στην διάρκεια της ημέρας κάθε γευμα θα πρέπει να έχει όλο κα λιγότερες θερμίδες  όσο πλησιάζει στο βράδυ.

 

Τι τρώτε 

Το περιεχόμενο της διατροφής σας είναι πολύ σημαντικό. Το πιο σημαντικό από όλα.

Οι τροφές που πρέπει να τρώτε είναι φυσικά ΟΛΕΣ. 

Μην αποκλείετε τίποτα, απλά όλα έχουν τον χρόνο τους και την ποσότητα τους. 
Κύριο και βασικό κομμάτι της καθημερινής διατροφής σας πρέπει να είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Καθε μέρα, και δύο φορές την μέρα. Σαλάτες και φρούτα εποχής πρέπει να βρίσκονται πάντα στο σπίτι σας. Ένας λόγος που πολλοί άνθρωποι φτάνουν να πεινάνε όταν κάνουν δίαιτες είναι ότι επειδή έχουν συνηθίσει να τρώνε σαβούρες και άθλιες τροφές οταν αυτές τους απαγορεύονται μένουν νηστικοί. Μεγάλο λάθος. Το θέμα δεν είναι να κόψετε το φαγητό. Το θέμα είναι να το αντικαταστήσετε με υγιεινές τροφές. Πεινάσατε το απογευμα; Θέλετε ένα σνακ; Νίωθετε αδυναμία; Φάτε ένα φρούτο. Είναι τόσο απλό. Ακόμα και εάν δεν σας αρέσει, ακόμα και εάν το κάνετε με το ζόρι, κάντε το. Γυρνάτε το βράδυ κουρασμένος σπίτι με φοβερή πείνα. Δεν κάνει να παραγγείλετε γιατί κάνετε δίαιτα και τι κάνετε; Μένετε νηστικοί. Λάθος. Για να πεινάτε το σώμα σας χρειάζεται ενέργεια. Κάντε μια ωραία σαλάτα. 

Δευτερη πηγή διατροφής είναι τα δημητριακά, τα όσπρια και τα μαγειρεμένα λαχανικά. 4 με 5 κυρίως γεύματα της εβδομάδας πρέπει να είναι κάτι απο τα παραπάνω. Τι παραπάνω πρέπει να προσέξετε. 

Δημητριακά. 

Ξεχάστε το άσπρο ψωμί, και τα corn flakes. Τα επεξεργασμένα δημητριακά αυτής την μορφής είναι ότι χειρότερο. Προτιμήστε το πλήρες ψωμί, το πολύσπορο και επιστρέψτε στις παραδοσιακές Ελληνικές συνταγές με δημητριακα (τραχανας,  πληγούρι κ.α.)

Λαχανικά. 

Τα λαχανικά πρέπει να τα τρώμε και ώμα και μαγειρεμένα. Στην κάθε μορφή υπάρχουν θρεπτικά συστατικά που το σώμα μας δεν μπορεί να αποροφήσει στην  αντίθετη περίπτωση.

 

ΤΕΛΟΣ ΜΕΡΟΥΣ Α.

Στο επόμενο

Γαλακτομικά, Κρέας, Λίπη.
Απαραίτητα αλλά.....4
Μέσος Όρος: 4 (962 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Παιδιά εγώ

Παιδιά εγώ σκέφτομαι να αγοράσω το phen375 από εδώ. Μήπως το έχει δοκιμάσει κάποιος ή κάποια φίλη?

Ναι, λένε ότι το

Ναι, λένε ότι το phen375 είναι πολύ καλό αλλά δεν ξέρω κάποιον που να το έχει δοκιμάσει.

Δίαιτα με προσοχή

Για κάποιον που θέλει να χάσει αρκετό βάρος και κατά συνέπεια να ακολουθήσει ένα διαιτολόγιο για μεγάλο χρονικό διάστημα νομίζω ότι είναι απαραίτητη η συμβουλή ενός ειδικού.

Είμαι φυσιολογική

Γεια σας είμαι 13 χρόνων κορίτσι με υψος 1,63 και βάρος 55 κιλα ολοι μου λένε ότι επειδη είμαι βαριοκοκαλη είμαι φυσιολογικά στα κιλα μου αλλα η κυρια του μπαλέτου μου λέει ότι πρέπει να πάω στα 50 κιλα θέλω να σας ρωτήσω είμαι φυσιολογική ή πρέπει να χάσω δεύτερον ενώ έχω καταβάλει προσπάθειες να χάσω κιλα δεν τα καταφερνω τι πρέπει να κάνω ευχαριστώ για το χρόνο σας

eimai pixmaxos kai h gnomi m

eimai pixmaxos kai h gnomi m einai oti to telio einai na eise sta 53 kila gt ta koritsia prepi na einai 10 kila ligotero apo to upsos tous alla malon logo katigorias sou laiei na pas 50 kila alios 53 kila einai to telio giasena pou simena to 55 den se xalaoi katholou

Diaita

Γεια σας είμαι 12 προς 13 χρόνων είμαι 1,62 προς 1,64 και είμαι 54 κιλα και 600 γραμμάρια θέλω σας παρακαλω να μου στειλετε μια δίαιτα η αν πιστεύετε ότι πρέπει να χάσω κιλα

Diaita

Γεια σας είμαι 12 προς 13 χρόνων είμαι 1,62 προς 1,64 και είμαι 54 κιλα και 600 γραμμάρια θέλω σας παρακαλω να μου στειλετε μια δίαιτα η αν πιστεύετε ότι πρέπει να χάσω κιλα

Πώς Να Χάσεις Βάρος Και Οχι Το Μυαλό Σου

Είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να χάσουμε βάρος, χωρίς να χάσουμε το μυαλό μας! Χωρίς να αναστατώσουμε την καθημερινότητα μας. Χωρίς να γίνει το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής μας.

Ρίξτε μια ματιά στο νέο άρθρο μου:
http://www.fitmeup.eu/pos-na-xaseis-varos-xoris-na-xaseis-ton-eauto-sou

Γεια σας!Ειμαι

Γεια σας!Ειμαι 15 χρονων 1.68 υψος και 61 κιλα. Εχω χασει ηδη 13 κιλα απο το καλοκαιρι με διατροφη και γυμναστηριο. Θα ηθελα ομως να χασω πιο πολυ απο την περιοχη της κοιλιας οπου εκει και τα παιρνω πιο πολυ !

Διαιτολογος...

Ο διαιτολογος είναι η μόνη σίγουρη λύση.

Είμαι 14 στα 15,

Είμαι 14 στα 15, έχω ύψος 1,70 και έχω βάρος περίπου 65 κιλά. Όλοι μου λένε ότι είμαι αδύνατος, και πραγματικά όταν φοράω ρούχα φαίνομαι.. αλλά το καλοκαίρι αισθάνομαι πολύ αμήχανα.. Έχω λίπος στην κοιλιά και όταν κάθομαι κάνει ζάρες και επίσης πετάει κάπως το στήθος μου:$ Τι να κάνω; Να πάω σε διαιτολόγο; Άμα αγοράσω διάδρομο και κάνω κάθε μέρα και μειώσω λίγο τα γλυκά και όλα αυτά θα χάσω αυτό το λίπος;

ΒΟΗΘΕΙΑ

εγω ειμαι 73 κιλα και 1.67 .ειμαι 13 χρονων και θελω παρα πολυ να χασω τουλαχιστον 10-15 κιλα
πειτε μου σας παρακαλω ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?????????

Μια φίλη μου το

Μια φίλη μου το δοκίμασε και είχε αποτέλεσμα! Δες εδώ: http://www.youpost.gr/2012/11/haste-kila-me-apotelesmatikh-diaita-diatro...

Πως καταφερα να χασω γρηγορα κιλα

Γεια σας,
εγώ είχα χρόνια πρόβλημα με το βαρος μου, μέχρι που μια μερα μια
φίλη μου είπε για το ΤΕΣΤ ΔΥΣΑΝΕΞΕΙΑΣ. Είναι μια εξέταση,η οποία
σου δείχνει ποιες τροφές εμποδίζουν τον μεταβολισμό σου να λειτουργήσει σωστά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να τις τρως. Πλέον έχω χάσει 9 κιλά και συνεχίζω..(:
Για όσες και όσους έχετε πρόβλημα βάρους σκεφτείτε είναι μια πολύ καλή ευκαιρεία. Η εξέταση κοστίζει μόνο 50 ευρω

Άρθρο

Πρεπει να χάσω κιλά και... γρήγορα!

Γεια σας! Με λένε Μαρία και είμαι 10 ετών ( μην σας φαίνετε περίεργο) και έιμαι 44 κιλά :( Η μαμά μου μου ξεκίνησε μια δίαιτα χωρίς γιατρο αλλά δεν έκανε τίποτα. Μπορείτε να μου πείτε μια σημβούλη για να χάσω 5 ή 10 κιλά αλλά ΧΩΡΙΣ να πάω σε γιατρό; Σας παρακαλώ δώστε μου γρήγορα απάντηση!

Ευχαριστώ,
Μαρία

Διαβαστε το :)

Γεια σας ειμαι η Χριστινα 16 χρονων και ειμαι 1,77 και 77 κιλα πολλοι μου λενε οτι ειμαι μια χαρα γιατι ειμαι ψηλη και δεν φαινομαι χοντρη αλλοι φιλοι μου μου λενε οτι ειναι καλο να χασω 5 κιλα εγω θελω να χασω τουλαχιστον 10 ποτε δεν εχω φτασει στα 77 κιλα και νιωθω ασχημα πρεπει οπωσδηποτε να τα χασω, σκεφτομαι να ξεκινησω γυμναστηριο αλλα δεν ξερω αν θα εχω κανενα αποτελεσμα. Επισης δεν τρωω πολυ ουτε βραδυνο και παλι δεν βλεπω κανενα αποτελεσμα. Οποιος θελει μπορει να μου πει την γνωμη του. Σας ακουω :)

kila!!!

geia sa eimai 1.80 kai 68 kila oi filoi m lene oti eim mia xara sta kila k genika osous exw rwtish t idio egw omos dn m vlepw gia mia xara m vlepw xontro gt ginete auto?

Κάνεις μεγαλο

Κάνεις μεγαλο λάθος!!!Αυτό που θα έπρεπε να σε νοιάζει δεν είναι το τι λένε οι φίλοι σου αλλά (στη συγκεκριμένη περίπτωση)τι λέει ο γιατρός.Πήγαινε σε έναν ειδικό για να μάθεις.ΠΟΤΕ δεν υπολογίζουμε τα πράγματα με το μάτι...

πανελληνιες!

Χαιρετώ ολους τους πικραμενους που εχουν γραψει σε αυτο το blog! :) Ειμαι 16 μισο με υψος 1.68 και βαρος 65.5. Οι κοντινοι μου μου λενε οτι ειμαι μια χαρα,ομως εγω με θεωρω παχουλη και δεν μ'αρεσει αυτο που αντικριζω στο καθρευτη.Θα θελα να ρωτησω ποια ειναι τα ιδανικα κιλα για το υψος μου.. Βεβαια πρεπει να πω πως απο το καλοκαιρι ξεκιναω μαθηματα για την προετοιμασια των πανελληνιων εξετασεων.Ακουγοντας τις εμπειριες απο αλλους μαθητες διαπιστωνω πως η αυξηση κιλων ειναι κατι αναποφευκτο.Η αληθεια ειναι οτι μ'αρεσει το φαγητο και ιδιως τα γλυκα - αλλα με ενα μετρο.Θα θελα να ρωτησω με ποιον τροπο μπορω να πεσω στα 62 κιλα ετσι ωστε να φτασω μεχρι 65 ξανα τον χειμωνα λογω του διαβασματος. Ευχαριστω πολυ!

oxi

file giana s eisai mia xara [rei n sai 10 kila katw po t ipsos ara esi eprepe n sai twra 55-60 kila kapou eki

Ειμαι...

Ειμαι 13 προς 14 χρονών, εχω υψος 1.58 και ειμαι 50 κιλα. Ενώ εχω πολύ λεπτή μέση, απο την μεση και κατω ειμαι παχια. Εχω δοκιμάσει κάποιεσ δίαιτεσ ( οι καλοκαιρινοι μηνεσ ειναι οι μηνεσ που χανω κιλα χωρισ διαιτα) αλλα δεν εχω δει κανενα αποτελεσμα. Εχει κανεις να προτεινει κατι? σε ενα ηνα περιπου ερχεται το καλοκαιρι και δεν νιωθω πολυ ωραια να βγω στην παραλια.... plz συμβουλεσ!!!!

Δωρεάν βιβλίο με τροφές που καίνε λίπος

Θα συμφωνήσω κι εγώ. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αγχώνεσαι, ειδικά για τόσο μικρές διαφορές.

Δεν χρειάζεσαι ιδιαίτερη δίαιτα και διατροφή. Μόνο να προσέξεις λίγο τι τρως.

Υπάρχει ένα ΔΩΡΕΑΝ βιβλίο με Τροφές Που Καίνε Το Λίπος.
Ρίξε του μια ματιά. Σίγουρα αξίζει τον κόπο.

Κάψε λίπος - ΔΩΡΕΑΝ

Ρίξε μια ματιά σε μια σελίδα του postokano.gr.
Ποιες Τροφές Καίνε Λίπος! Κλικ εδώ.

ligi boithia parakalo :D

eimai 15 xronon exo i4os 1.70 eimai 80 kila
athloume 6 fores tin ebdomada 3 ores kai perisoteres kai den blepo kamia diafora

mporeite na me simboule4ete?
euxaristo :)

Σχετικά με δίαιτα.

Μπορείς να διευκρινήσεις κάτι;
Κάθε προπόνηση σου, πόση ώρα ειναι;

Χρειάζεσαι συνδιασμό δίαιτας και διατροφής για να είσαι σε σωστό δρόμο.
Εξήγησε μας τι εννούσες με τις ώρες και θα βοηθήσουμε!

ein aplo

filarako ama eis tosa pola kila... prepei na periorisis tin posotita fagitou pou katanalonis kai to kaalitero ein na kanis toulaxiston 1 wra ti mera gimnastiki 5 fores ti vdomada kai oxi 3 wres kai exi fores pou i misi ora dn exei spoudeo apotelesma ... egw dn athloume poli alla dn troo kai poli ... eim 1.85 kai eim 73 kila ...

ΒΟΥΛΙΜΙΑ

Δεν είχα καμία σχέση με τα γλυκά μέχρι που γέννησα το παιδί μου και από τότε δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει μέρα που να μη φάω γλυκό. Τρελαίνομαι για γλυκά του κουταλιού τα οποία ξεπλένω στη βρύση πριν την κατανάλωση.Το χειρότερο όλων όμως είναι ότι αύξησα τις ποσότητες φαγητού στο διπλάσιο. Με αποτέλεσμα στα 42 μου χρόνια ενώ είχα φτάσει 46 κιλά πριν 6 χρόνια, τώρα να έχω γίνει 56 με 1,58 ύψος και οδεύω ολοταχώς στην κορυφή αφού η ορεξή μου έχει φτάσει σε επίπεδα βουλιμίας! Σκέφτομαι συνεχώς το φαγητό! Η κατάθλιψη μου είναι πολύ κοντά διότι στεναχωριέμαι επειδή νιώθω ανήμπορη να δω τον εαυτό μου όπως ήταν και μάλλον έτσι όπως πάω θα δω και άλλα περίεργα που δεν τα φανταζόμουν!Τι να κάνω βοηθήστε με αν μπορείτε!

Γεια σας :) Εγω

Γεια σας :) Εγω ειμαι 14 στα 15,υψος 1,65 και κιλα καπου στα 54.. δεν εχω κανενα ιδιαιτερο προβλημα με το σωμα μου γιατι κανω και γυμναστικη αλλα το μονο που με απασχολει ειναι τα ποδια μου.. οι κοντινοι μου ανθρωποι μου λενε οτι ειμαι μια χαρα..αλλα δε νομιζω οτι θα μου ελεγαν το αντιθετο :Ρ μηπως μπορειτε να μου πειτε τι μπορω να κανω για να αποφυγω τα περιττα κιλα στα ποδια και την κυτταριτιδα που εχω? :/ (οση και αν ειναι αυτη,ειναι κυτταριτιδα!) ευχαριστω! :)

an einai etsi opos ta les

an einai etsi opos ta les eisai mia xara.Idaniki 8a elega gia to i4os sou :) kutaritida apo toso mikri? ko4e tis coca coles kai genika ta pola ana4iktika..
elpizo na se voithisa

na kano mia erotisi?

eisai mipos i mikaella?

eimai 16 xronwn, ypsos 1.70

eimai 16 xronwn, ypsos 1.70 k 65 kila. 9elw na ginw 58 kila. a9loumai taktika, alla dn vlepw kamia diafora... :/ any tip, please? :)

ama 9es th gnwmh mou pisteuw

ama 9es th gnwmh mou pisteuw pws eisai poly kala sta kila sou me tetoio ypsos! (makari na hmoun kai gw toso xD ) ..Ama kaneis gymnastikh sigoura 9a yparxei diafora..kai an oxi akoma,sigoura 9a ypar3ei.ypomonh 9elei kai kalh diatrofh! :)

eim 13 xrwnwn me ypsos 1.58

eim 13 xrwnwn me ypsos 1.58 kai kila 63 !!
8el na ftasw toylaxiston 54 ti prepei na kanw gia na ta xasw?

Καλησπέρα!εγω

Καλησπέρα!εγω πήρα 2-3 κιλά τις γιορτές και αποφάσισα να τα χάσω περιορίζοντας σε παρα πολυ μεγάλο βαθμό το φαγητο που καταναλωνα αυτές τις 10 μέρες.το αποτέλεσμα ήταν να πάρω άλλο ένα κιλό..τι πρέπει να κάνω;τρωω φρούτα και έχω περιορίσει στο ελάχιστο τα γλυκά και τα λιπαρά φαγητά..

Κάψιμο Λίπους

Καλησπέρα.
Δεν έχεις κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Προσπάθησε μόνο να αλλάξεις τον τρόπο που μέχρι σήμερα τρως. Έχεις κάνει το πρώτο βήμα. Ρίξε και μια ματιά εδώ.
Κάψε Λίπος Δωρεαν!

εγώ έχω

εγώ έχω σταματήσει να κοιτάω τη ζυγαριά!βλέπω τον καθρέφτη μου και αν χωράω στα στενά μου ρούχα.η ζυγαριά μετράει τα κιλά και πραγματικά,ο σκοπός μου δεν είναι να είμαι ελαφρύτερη,αλλά να φαίνομαι καλύτερη,δηλαδή με περισσότερη μθική μάζα και λιγότερο λίπος.αυτά :)
καλή υπομονή σε όλους που το παλεύουν και όλα θα τα καταφέρουμε!

Γειαα.:)

Ειμαι 14 στα 15 ..Νομιζω οτι εχω προβλημα με το βαρος μ..μια συμβουλη 9α μ κανει καλο
Ειμαι 1,65 και περιπυ 54 κιλα
Ειμαι εντα3ειι.?
Και αν δν ειμαι τι πρεπει να κανω.? :'(

EICAI MIA HARA! pragmatika

EICAI MIA HARA! pragmatika poli kali gia ta kila sou kai min sou po oti prepei na pareis kai kana kilo giati ena metro idanikou varous 8a se evgaze lipovaris gia 1 kilo ;P telos panton sto 8ema mas min kaneis tipota eisai enta3ei:)

Ειμαστε

Ειμαστε ακριβως στην ιδια φαση! :Ρ
Ιδια ηλικια,ιδια κιλα και ιδιο υψος..
προσωπικα δε νομιζω οτι εχουμε καποιο ιδιαιτερο προβλημα.ειμαστε στα ιδανικα κιλα... και εγω βεβαια εχω καποιες ανησυχιες για το πως φαινομαι αλλα νομιζω πως θα μας κανει καλο η γυμναστικη :) εγω πηγαινω volley αλλα δεν αρκει πιστευω.. καλο θα ηταν να αθλουμαστε και στο σπιτι.. ελπιζω να βοηθησα εστω και λιγο! :)

Γεια σου ειμαι

Γεια σου ειμαι η Μαρια.
Προβλημα με το βαρος σου δν εχεις.πιστεψε με!
Και εγω το ιδιο υψος εχω,ειμαι 64 κιλα και πριν ενα χρονο ακριβως ημουν σαν εσενα 54.Τα κιλα αυτα τα πηρα λογω ασχημων καταστασεων που περασα τον τελειταιο καιρο....Αλλα ξεκινησα μια σωστη διατροφη και γυμναστικη και ελπιζω να τα καταφερω.
Αν θες την γνωμη μου οπως λεει κ το αρθρο αντικατεστησε τις χαζομαρες που τρωμε ολοι με φρουτα, λαχανικα, γιαουρτακια...κανε τους δικους σου συνδιασμους(πχ. εμενα μ'αρεσε για απογευματινο γιαουρτακι με μηλο ,λιγο μελι ,κανελιτσα και λιγα fitness)και σε 1-2 εβδομαδες θα δεις την αλλαγη στο σωμα σου.

3Εχασα

Λοιπον η ιδια με την κατω.:) 3εχασα να αναφερω οτι ειμαι κοριτσι και πηγαινω στοιβο.η διατροφη μ δν ειναι και τελεια ιδικα τωρα τα χριστυγεννα (ποιανυ ειναι ) Συμβυλεςς συμβυλεςς.Το καλοκαιρι ειχα χασει 8 κιλα μεσα σε ενα μηνα πραγματικα ειχα τρελα9ει και δν ετρωγα τπτα αλλλα απο τα 60 κιλα π ειμυν πηγα στα 52 τρ το χειμωνα πρεπει να εβαλα παλι 2-3 κιλα.και αρχισα και στοιβο τρελαινομαι δν 9ελω να βαλω αλλα κιλα αλλα η μανα μ με κραζει μ λεει εισαι στην αναπτυ3η και αλλα τετοια.πφφφ.:(

----

rrr paidia otan exeis y40s 1.59 posa kila prepei na eisai gia
na eisai adynath...h aderfh m me prhzei oti xreiazetai n xasw
kl...axaxaxa t kanoyme gia t agoria rrrrr

oooopsss...ennow

oooopsss...ennow 1,61..lol...lol

egw eimai 1,16m k 53

egw eimai 1,16m k 53 kila...omws 8elw na ftasw apegnwsmwna ta 46
...[eimai 15 xronwn]:{

...

Eimai 15 xronon k eimai 50-55 kila k eimai peripou 1.60...oloi m lene oti einai pl liga kila gia tin ilikia m ....egw omos vlepo alios to soma m. 8elei poli doulia akoma .. dn exo xrono gia gimnastirio k etsi meno agimnasti...ti na kanw?

help!!!!

geia sas eimai 19 xronwn eimai 1.75-4 k eimai 85 kg....kanw diatrofi ...o diatrofologos p eimai, m eipe pws epeidi exw polu vari skeleto k stithos k sta 70 th eimai polu kala....t idaniko g t upsos m posa kila einai????

dieta

me Lene anna ime 14 xrono k exo i4oc 1.51 k varoc 53 kila ...8elo na xaso kila epidi ime konth se isagogika k fenete t varoc mu akoma otan imun dimotiko imun peripou 70..k kila k ta exasa molic piga 1 gimnasiou fisika tora ime 3i gimnasiou gt kerdisa xrono...sas paraklo 8elo mia voi8ia apo ena idiko....    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας