Πως να χάσεις κιλάΘα χρειαστείτε

Ένα καλό πρόγραμμα διατροφής
Θέληση
Υπομονή  

Υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόπο για να χάσεις κιλά. Κάθε τρόπος απαιτεί όμως διαφορετικό χρόνο και προσπάθεια από την μεριά σου. Σήμερα, πολλοί άνθρωπου ψάχνουν τρόπους να χάσουν τα περιττά κιλά γρήγορα για να νιώσουν καλύτερα με τον εαυτό τους.

Επιλογές υπάρχουν πολλές. Μπορείς να κάνεις άσκηση, μπορείς να κάνεις διατροφή, μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο χάπι για αδυνάτισμα , ακόμα και εγχείριση ! Και φυσικά μπορείς να συνδυάσεις κάποιο από τα παραπάνω!

Πριν διαλέξεις όμως κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, καλό είναι να τον μελετήσεις και να δεις αν ταιριάζει στον χαρακτήρα και τον τρόπο ζωής σου. Αυτό που ισχύει πάντως είναι ότι όταν το αδυνάτισμα γίνεται γρήγορα είναι συνήθως και επικύνδυνο!

Στον παρόν άρθρο θα δούμε μερικά βασικά tips που πρέπει να έχεις υπόψιν άμα θες να χάσεις κιλά:

Tip - Νούμερο 1
Πίνε μόνο νερό: Ξέχνα τα αναψυκτικά, τις σόδες και την κόκα-κόλα zero. Όταν κάνεις δίαιτα πίνε μόνο νερό. Το νερό δεν έχει καθόλου θερμίδες και βοηθάει στην καύση του λίπους ! Πίνε λοιπόν όσο πιο πολύ νεράκι μπορείς. Αν είναι παγωμένο θα σε βοηθήσει να κάψεις και μερικές θερμίδες "δώρο" (30-40 / ημέρα)

Tip - Νούμερο 2
Τρώγε με διαστήματα; Τα διαστήματα ανάμεσα στο φαγητό είναι πολύ σημαντικά. Προσπάησε να τρως λίγο και "σωστά" κάθε 4 ώρες, με εξαίρεση φυσικά κατά τη διάρκεια του βραδινού ύπνου! Μην παραλείπεις το πρωινό και το φρόντισε το βραδυνό σου να είναι 3 ώρες πριν κοιμηθείς !

Tip Νούμερο 3
Περπάτα: Δεν χρειάζεται να είσαι fan της άσκησης για να περπάτας. Περπάτα όσο πιο συχνά μπορείς. Σταμάτα να πέρνεις το ασανσέρ ή το αυτοκίνητο για κοντινές αποστάσεις. 

Άσκηση
Η άσκηση είναι πολύ σημαντική στην απώλεια κιλών. Ναι, δεν είναι απαραίτητη αλλά ο συνδυασμός άσκησης και διατροφής μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις τον στόχο σου πολύ ποιο γρήγορα ! 

Οι δίαιτες express δεν βοηθούν στο αδυνάτισμα !
Ίσως να σκέφτεσαι να ακολουθήσεις κάποια δίαιτα express για να αδυνατίσεις "γρήγορα". Δυστυχώς, όσοι έχουν δοκιμάσει μια τέτοια δίαιτα ξέρουν ότι είναι ταλαιπωρία χωρίς λόγο. Τα κιλά που χάνεις είναι κατά 90 τοις εκατό υγρά και επανέρχονται πολύ γρήγορα, μερικές μέρες αφού σταματήσεις την δίαιτα. Οι διαίτες αυτές "καταστρέφουν" και προσωρινά τον μεταβολισμό σου. Αυτό μπορεί να έχει σαν αποτέλεσμα να καταλήξεις με περισσότερα κιλά μετά από λίγο καιρό σε σχέση με αυτά που ήσουν πριν ξεκινήσεις την δίαιτα !

 

Τι να προσέξετε !!

Τις δίαιτες express και οτιδήποτε άλλο υπόσχεται ότι θα αδυνατίσεις "εύκολα" και γρήγορα !0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας