Πως να τρυπησω τα αυτια μουΗ διαδικασία για το τρυπημα αυτιων καθαυτή δεν προκαλεί την εµφάνιση αλλεργίας στο νικέλιο. Αυτό που προκαλεί την εµφάνιση αλλεργίας στο νικέλιο είναι το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένα ορισµένα σκουλαρίκια. Όλα τα σκουλαρίκια που είναι κατασκευασμένα από μέταλλο περιέχουν νικέλιο σε κάποιο βαθµό. Νικέλιο περιέχει και ο χρυσός και ο άργυρος.

Τα µόνα σκουλαρίκια που δεν περιέχουν καθόλου νικέλιο (0% περιεκτικότητα σε νικέλιο) είναι αυτά που κατασκευάζονται από πλαστικό ιατρικών προδιαγραφών (Medical Plastic). Συνεπώς σας συνιστούµε να φροντίσετε ώστε τα παιδιά σας, μετά το τρυπημα αυτιων να φορέσουν σκουλαρίκια Medical Plastic. 

Στις μέρες μας είναι πολύ σύνηθες οι νέοι να πειραματίζονται με το σώμα τους δοκιμάζοντας διάφορους τρόπους, όπως ένα έντονο χρώμα στα μαλλιά, ένα tattoo ή το body piercing. Ειδικά τα κορίτσια, από πολύ μικρή ηλικία, επιθυμούν να κάνουν τρυπημα αυτιων για να μπορούν με την σειρά τους και αυτά να φορέσουν τα ωραία σκουλαρίκια της μαμάς!

Στην ηλικία των 16, έρχονται να προστεθούν άλλες 3 με 4 τρύπες στο ένα αυτί, ίσως και μία στην μύτη, επειδή η μόδα… το επιβάλλει. Τίποτα από όλα αυτά όμως δεν προμηνύει την συνέχεια. Πολλοί νέοι, με την πάροδο του χρόνου, επιθυμούν να …βουτήξουν σε πιο βαθιά νερά. Με άλλα λόγια, δοκιμάζουν να τρυπήσουν διάφορα σημεία του σώματος τους, πέρα από την περιοχή των αυτιών και της μύτης, διαδικασία που πολλές φορές είναι επώδυνη.

Ο επαγγελματίας που κάνει τρυπημα αυτιων , το κάνει μόνο με βελόνα, γιατι: στο χώρο του (που πρέπει να μοιάζει λίγο με χειρουργίο ή με δωμάτιο οδοντίατρου) έχει έναν ειδικό λαμπτήρα που ρίχνει φως πάνω στο σημείο που πρέπει να τρυπήσει και ο τρυπάς "βλέπει" αν περνάνε απ το σημείο αρτηρίες, νεύρα κλπ. Επομένως με βελόνα, μπορεί να τρυπήσει με ακρίβεια ακριβώς στο σημείο που θέλει και με ασφάλεια. Έτσι μπορεί και στο μάτι που λέει ο λόγος να σε τρυπήσει, εφόσον ξέρει που τρυπάει.0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας