Πώς να τακτοποιήσετε τα μαξιλάρια του κρεβατιούΘα χρειαστείτε

Μαξιλάρια στο μέγεθος του κρεβατιού σας
Μαξιλαροθήκες που να ταιριάζουν στα μαξιλάρια
Λίγη δημιουργικότητα

Τα μαξιλάρια μπορούν να καταστήσουν ένα συνηθισμένο κρεβάτι σε εξαιρετικό. Το κλειδί για την επιτυχή ρύθμιση μαξιλαριών κρεβατοκάμαρων εξαρτάται από την προσωπική προτίμηση, το μέγεθος του κρεβατιού, και τη δημιουργικότητα. Με μερικές σύντομες οδηγίες, θα σας παρουσιάσω πώς να τακτοποιήσετε τα μαξιλάρια των κρεβατιών σας και να δώσετε στο κρεβάτι σας μια συμπαθητική εμφάνιση.

  1. Πρώτα πρέπει να στρώσετε το κρεβάτι σας και να πάρετε αρκετά μαξιλάρια για το μέγεθος του κρεβατιού σας. Για τώρα πρόκειται να χρησιμοποιήσουμε ένα υπέρδιπλο κρεβάτι ως πρότυπό μας. Για ένα υπέρδιπλο κρεβάτι, συστήνω τα 4-τυποποιημένα μαξιλάρια ή 4-υπέρδιπλα μαξιλάρια.
    Για μια προστιθέμενη κομψότητα, μπορείτε να επιλέξετε 2-3 άλλα μεγάλα μαξιλάρια εκτός από τα τυποποιημένα/υπέρδιπλα μαξιλάρια που θα τοποθετηθούν στο κρεβάτι σας. (Θα χρησιμοποιήσουμε 2 για τώρα.)
  2. Το επόμενο βήμα είναι να καλυφθούν όλα τα μαξιλάρια σας με τις κατάλληλες μαξιλαροθήκες
  3. Αρχίστε με την τοποθέτηση των δύο μεγάλων μαξιλαριών σας στο προσκέφαλο του κρεβατιού ή τον τοίχο σας. Τοποθετήστε τα σε κοντινή απόσταση.
  4. Τοποθετήστε τα 2 υπέρδιπλα μαξιλάρια σας μπροστά από τα μεγάλα μαξιλάρια.
  5. Τοποθετήστε τα άλλα 2 υπέρδιπλα μαξιλάρια μπροστά από τα μαξιλάρια ύπνου σας. Βεβαιωθείτε ότι τα μαξιλάρια είναι όρθια.
  6. Τέλος, τοποθετήστε 2 τετράγωνα μαξιλάρια και 2 στρογγυλά πιο μπροστά από τα άλλα και το κρεβάτι σας είναι έτοιμο.

Τι να προσέξετε !!

Έχετε τακτοποιήσει επιτυχώς τα μαξιλάρια του κρεβατιού σας. Το κλειδί με την τακτοποίηση των μαξιλαριών είναι να κρατηθεί το κρεβάτι ελαφρύ και απλό.1.8
Μέσος Όρος: 1.8 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας