Πως να συγκρίνετε τιμές προϊόντων και υπηρεσιών ηλεκτρονικών καταστημάτωνΘα χρειαστείτε

Έναν Η/Υ και σύνδεση στο Ιντερνετ.

Το www.myshopper.gr είναι η πλέον σύγχρονη και αξιόπιστη μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών στο Ελληνικό διαδίκτυο.
 
Πώς να αναζητήσεις προϊόντα:
Η μπάρα αναζήτησης του MyShopper.grσου επιτρέπει γρήγορα να αναζητήσεις και να βρεις  εύκολα προϊόντα τα  οποία προσφέρονται από τα καταστήματα που είναι καταχωρημένα στο MyShopper.gr.
1.Πραγματοποίησε μία αναζήτηση
Πληκτρολόγησε στη μπάρα αναζήτησης το προϊόν που ψάχνεις και επέλεξε μία από τις δύο επιλογές που έχεις Οιανδήποτε από τις λέξεις ή Όλες οι λέξειςκαι έπειτα πάτησε το κουμπί Αναζήτηση.
Εδώ έχεις τη δυνατότητα δύο επιλογών
α. Με την επιλογή Οιανδήποτε από τις λέξεις η οποία είναι και προεπιλεγμένη, θα πραγματοποιηθεί  αναζήτηση για κάθε λέξη που έχεις πληκτρολογήσει  και για όλες τις λέξεις ανεξαρτήτου σειράς και θα εμφανίσει πρώτα τα προϊόντα  που ταιριάζουν περισσότερο με τις λέξεις αναζήτησης που πληκτρολογήσες.
β. Με την επιλογή Όλες τις λέξεις θα πραγματοποιηθεί  αναζήτηση που απαιτεί όλες οι λέξεις που έχεις  πληκτρολογήσει  να υπάρχουν υποχρεωτικά σε  όλα τα αποτελέσματα της αναζήτησης στον τίτλο ή στην περιγραφή του προϊόντος  ανεξαρτήτου σειράς.
2.Περιόρισε την αναζήτησή σου σε κάποια κατηγορία προϊόντων
Κατά την εμφάνιση των αποτελεσμάτων σύμφωνα με τις λέξεις αναζήτησης  που έχεις πληκτρολογήσει έχεις τη δυνατότητα   να επιλέξεις αποτελέσματα:
α. σύμφωνα με το φίλτρο τιμών
β. μέσα από τις κατηγορίες που περιέχονται τα προϊόντα που  αναζητάς
γ. μέσα από τα καταστήματα που τα διαθέτουν
Η μηχανή εμφανίζει το Δημοφιλέστερα προϊόντα τα οποία οι λέξεις αναζήτησης που πληκτρολόγησες είναι πιο κοντά στις λέξεις που περιλαμβάνονται στον τίτλο των προϊόντων. Επίσης έχεις την δυνατότητα να επιλέξεις να σου εμφανίσει τα αποτελέσματα Φθηνότερο προς Ακριβότερο ή Ακριβότερο προς Φθηνότερο.
3.Πήγαινε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει το προϊόν
Για να δεις περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν που ζητάς  πρέπει να κάνεις κλικ στο κουμπί Περισσότερα για το Προϊόν όπου και θα οδηγηθείς  στο ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέτει το προϊόν.
Διαπραγμάτευση τιμής προϊόντος
Το "Bid This  Price" είναι μία δυνατότητα που δίνει το MyShopper.gr στα εγγεγραμμένα μέλη του ώστε να μπορούν να διαπραγματεύονται τις τιμές σε συγκεκριμένα προϊόντα που έχουν επιλέξει τα ηλεκτρονικά καταστήματα.
Το μόνο που έχεις να κάνεις  είναι να πατήσεις επάνω στο εικονίδιο"Bid This  Price". Θα σου εμφανιστεί ένα παράθυρο όπου θα  μπορείς να ορίσεις την δική σου τιμή για το προϊόν.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα θα  ενημερωθεί για την τιμή που όρισες και θα σου απαντήσει. Στην περίπτωση που το ηλεκτρονικό κατάστημα συμφωνήσει μαζί σου για την τιμή που προσέφερες για το προϊόν του τότε θα  επικοινωνήσει μαζί σου για την πώληση του προϊόντος.
Προσφορές Προϊόντων
Τα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούν να καταχωρούν προϊόντα που έχουν σε προσφορά. Έτσι το MyShopper.gr σε ενημερώνει για ποια προϊόντα είναι σε προσφορά με το σχετικό εικονίδιο ”Special Price” το οποίο εμφανίζετε επάνω στο προϊόν.

Τι να προσέξετε !!

Απο Δευτέρα ως Παρασκευή το www.myshopper.gr δίνει την Προσφορά της Ημέρας που είναι ένα προϊόν στην καλύτερη τιμή της αγοράς στην Ελλάδα εκείνη την ημέρα.5
Μέσος Όρος: 5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας