Πως να πουλήσω τα χρυσά κοσμήματα μουΤο κατάστημά μας στην Αθήνα είναι ένας φιλικός χώρος που σας προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τις πιο συμφέρουσες συναλλαγές της αγοράς. Αγοράζουμε τα χρυσαφικά σας, στις καλύτερες τιμές που θα βρείτε οπουδήποτε ενώ είναι δεκτή κάθε σύγκριση. 
Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο της κατασκευής χρυσαφικών σας εγγυώνται τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα αποτελέσματα. Έμπειρος εκτιμητής βρίσκεται στο χώρο μας για να εκτιμήσει τα χρυσαφικά σας και να σας προτείνει την καλύτερη τιμή για την αγορά τους. Όλα αυτά τα χρόνια που βρισκόμαστε στο χώρο της αγοράς χρυσαφικών έχουμε ως κύριο στόχο την άμεση και δίκαιη εξυπηρέτηση των πελατών μας που μας στηρίζουν όλα αυτό το διάστημα.
Με απόλυτη εχεμύθεια και ασφάλεια η αγορα χρυσου  Παπαθανασίου στην Αθήνα αγοράζει τα κοσμήματά σας, σε όποια κατάσταση και αν βρίσκονται (σπασμένα ή κατεστραμμένα) παρέχοντάς σας άμεσα μετρητά.
Παράλληλα, μπορείτε να ανταλλάξετε τα παλιά σας κοσμήματα με άλλα πιο σύγχρονα και σε καλύτερη κατάσταση κάτι το οποίο γίνεται αναλόγως και τη διαθεσιμότητα των κοσμημάτων που βρίσκονται στο κατάστημα.
Στην προσπάθεια μας να εξυπηρετήσουμε ολοένα και περισσότερες ανάγκες των πελατών μας, δίνεται η δυνατότητα προσωρινής χρηματοδότησης, πουλώντας μας τα κοσμήματα που επιθυμείται και έχοντας τη δυνατότητα να τα αγοράσετε ξανά εντός ενός προσυμφωνημένου κόστους και χρονικού διαστήματος.


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας