Πως να οργανώσω τα τραπέζια στην δεξίωση του γάμουΜην αφήσετε τελευταία στιγμή τη δημιουργία πλάνου των τραπεζιών στη δεξίωση του γάμου σας, έχετε σημαντικότερα πράγματα να σκεφτείτε εκείνες τις ώρες!  Θα γίνουν οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής, αλλά προσπαθήστε το μεγαλύτερο μέρος του πλάνου να είναι έτοιμο τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την μεγάλη μέρα.
Συνήθως, οι υπεύθυνοι του χώρου της δεξίωσης θα σας παραδώσουν το πλάνο με τη διαρρύθμιση του χώρου ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας και άλλα στοιχεία, όπως η ύπαρξη ή όχι πίστας, η ύπαρξη μπουφέδων, η ζωντανή μουσική ή ο χώρος που απαιτείται για τον Dj.
 
Καλό θα είναι να φροντίσετε να βάλετε μαζί στα τραπέζια, μέλη των οικογενειών σας που γνωρίζονται πολύ καλά, νιώθουν άνετα μεταξύ τους, και είσαστε βέβαιοι ότι τα πάνε μεταξύ τους πολύ καλά. Οι συνάδελφοί σας, είναι λογικό να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι στα κτήματα γάμου . Οργανώστε τους έτσι ώστε να βρίσκονται σε διπλανά τραπέζια, για να έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν και να συνομιλήσουν. Όλοι οι φίλοι σας από το σχολείο ή από το πανεπιστήμιο θα ήθελαν πολύ να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και ιδιαίτερα, εάν εσείς και ο αγαπημένος σας πηγαίνατε στο ίδιο σχολείο ή στο ίδιο πανεπιστήμιο και έχετε πολλούς κοινούς φίλους.Τους προσφέρετε επίσης την ευκαιρία να μιλήσουν μεταξύ τους, επειδή μπορεί να μην έχουν δει ο ένας τον άλλον για πολύ καιρό.
 
Αλλά μην ξεχνάτε ότι το πλάνο τραπεζιών χαρίζει μια πολύ καλή δυνατότητα για να συνδυάσετε και να ταιριάξετε φίλους και των δυο σας και ότι ήθελε προκύψει. Πολλά ζευγάρια, μετά από το γάμο τους, έχουν χαρακτηριστεί ως επιτυχείς προξενητές. Γιατί ήταν πετυχημένες οι επιλογές τους στο συνδυασμό των τραπεζιών στο κτήμα γάμου  και ταίριαξαν ιδανικά τους φίλους τους, οι οποίοι δεν γνωρίζονταν πριν, αλλά οι νεόνυμφοι φαντάστηκαν ότι θα ταιριάξουν πολύ καλά, αν τους βάλουν στο ίδιο τραπέζι.... και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. Μην κοκκινίζετε...οι προθέσεις σας είναι καλοπροαίρετες!  
Ξέρετε πόσες σχέσεις ξεκίνησαν από ένα γάμο και κατέληξαν κι αυτές σε νυφικά το 2015 ;


0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας