Πώς να κερδίσετε χρήματα απο το στοίχημα!Η Σούπερ Λίγκ για την περίοδο 2013-2014 έρχεται και πρόκειται να είναι μία απο τις πιο ενδιαφέρουσες "λίγκες" που έχουν ποτέ υπάρξει! Μή με ρωτήσετε γιατί, καθώς όποιος ασχολείται έστω και λίγο με το ποδόσφαιρο ή το στοίχημα, βλέπει τι γίνεται σε μεταγραφικό επίπεδο. Τα οικονομικά των ομάδων σίγουρα βρίσκονται σε πολύ άσχημα κατάσταση με τον Ολυμπιακό να είναι ο μόνος ο οποίος μπορεί και τα βγάζει πέρα.

Έτσι λοιπόν, ο Ολυμπιακός πήγαινε για τον Γιοάν Μολό αλλά αφού δεν τα βρήκε με τη Μονακό και τους Γάλλους που ζητούσανε όλο και περισσότερα γύρισε και πήρε τον Τζόελ Κάμπελ απο την Άρσεναλ. Όπως φαντάζεται κανείς, ο λόγος που στρέφεται σε τέτοιες μεταγραφές ο Ολυμπιακός δεν είναι για την εγχώρια αγορά τόσο, όσο για το εξωτερικό και την πορεία του στο φετινό Τσάμπιονς Λίγκ. Αναμένεται να ανεβεί πολύ ψηλά καθώς ήδη απο το εξωτερικό έχει αρχίσει και αναθεωρείται η εικόνα της μεγάλης ελληνικής πρωταθλήτριας. 

Ο ΠΑΟΚ και Άρης τώρα απο τη πόλη του Λευκού Πύργου  επίσης θα έχουν μία μεγάλη πορεία στο φετινό Τσάμπιον Λίγκ γιατί βλέπουμε οτι έχουν αναδιαρθρώσει τα οικονομικά τους έχουν κάνει τις μεταγραφές τους, με τον Αρη να παίρνει παίκτες απο Ολυμπιακό και Ρωσία, και πάνε να χτυπήσουν ψηλά. Σκόντα Ξάνθης και Ατρόμητος επίσης πολύ δυνατοί φέτος, με στόχο να ανεβούν θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ. 

Η πρώτη εικόνα για το στοίχημα μας είναι έτοιμη. Γνωρίζοντας όλες αυτές τις πληροφορίες μπορούμε να προβούμε στο πρώτο βήμα στοιχήματος, που είναι η επιλογή των ομάδων.

 

Στο δεύτερο βήμα αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι αποδόσεις.
Πρέπει να είμαστε σίγουροι οτι θα κερδίσουμε και οτι θα βγάλουμε αρκετά
χρήματα απο το στοίχημα μας. Για παράδειγμα ο ΟΠΑΠ δίνει μονίμως τις
χειρότερες και μικρότερες αποδόσεις για το στοίχημα.

Για να
βρούμε τις καλύτερες αποδόσεις για το στοίχημα πρέπει να απευθυνθούμε
κανονικά στις 25 εταιρίες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα και στην
Ευρωπαϊκή Ένωση, και δίνουν πάντα καλύτερες αποδόσεις αφού είναι
ανταγωνιστικές μεταξύ τους. Επειδή όμως είναι αρκετά δύσκολο να
ανοίξουμε 25 ιστοσελίδες και να ψάχνουμε για έναν αγώνα, χρησιμοποιούμε
εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων. 

Το καλύτερο εργαλείο για να συγκρίνουμε αποδόσεις μπορείτε να το βρείτε εδώ ! Η wincomparator είναι η πρώτη και μεγαλύτερη εταιρία σύγκρισης αποδόσεων και παροχής προγνωστικών για να κερδίζετε πάντα στα στοιχήματα! Λειτουργεί σε περισσότερες απο 8 γλώσσες και έχει μία ομάδα τεχνικών που γνωρίζουν τα πάντα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Συνδεθείτε ως χρήστης και θα λαμβάνετε όλες τις συμφέρουσες επιλογές για το στοίχημα σας.

Και επειδή οι αποδόσεις ανεβοκατεβαίνουν εξαρτώμενες απο τα νέα που ακολουθούν μία ομάδα, πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να γνωρίζετε τι κερδίζετε και τι χάνετε ανα πάσα στιγμή του αγώνα.

Μετά απο όλα αυτά είναι η ώρα να πάτε στο ταμείο να εισπράξετε! 

 4
Μέσος Όρος: 4 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Ωραίο

Ωραιο άρθρο    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας