Πως να κατασκευάσετε ένα επαγγελματικό eshop με ελάχιστα χρήματα.Το ηλεκτρονικό εμπόριο σιγά σιγά αποκτά την αίγλη που τουαρμόζει και στην πατρίδα μας. Αρκετά είναι τα παραδείγματα των επιτυχημένων επιχειρήσεων που έκαναν το αποφασιστικό βήμα προς τις ηλεκτρονικές πωλήσεις και κατάφεραν να διεκδικήσουν ένα σεβαστό έως μεγάλο μερίδιο της αγοράς.

Η κατασκευή ενός eshop είναι αρκετά απαιτητική εργασία. Μεγάλη σημασία έχει το που θα απευθυνθείτε για την σχεδίαση και το στήσιμό του. Τα τελευταία χρόνια πολλές εταιρίες παρουσιάζονται ως κατασκευαστές ηλεκτρονικών καταστημάτων αλλά τα προϊόντα τους και οι υπηρεσίες τους δεν φάνηκαν αντάξιες των προσδοκιών του συνόλου σχεδόν των πελατών τους.

Τα περισσότερα προβλήματα που αναφέρονται έχουν να κάνουν με την λειτουργικότητα των καταστημάτων και το "μη φιλικό" προς τον ιδιοκτήτη διαχειριστικό περιβάλλον. Αποτέλεσμα αυτού είναι οι κάτοχοι των καταστημάτων αυτών να μην μπορούν να ενημερώσουν από μόνοι τους τα eshop τους και έτσι να πρέπει να πληρώνουν ξανά και ξανά τους κατασκευαστές τους για να ανανεώνουν τα προϊόντα τους ή για άλλες εργασίες ρουτίνας που θα έπρεπε να μπορούν να τις κάνουν οι ίδιοι.

Επίσης, πολλά προβλήματα παρατηρούνται στην χρήση της βάσης δεδομένων που στηρίζει το eshop  η οποία εάν δεν διαμορφωθεί και δεν παραμετροποιηθεί σωστά μπορεί να μετατραπεί σε εφιάλτη τόσο για τους διαχειριστές όσο και για τους χρήστες οι οποίοι δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν σωστά το κατάστημα. Συχνό είναι το φαινόμενο να εμφανίζονται σφάλματα προερχόμενα από τη βάση όταν ο υποψήφιος πελάτης κάνει κλικ σε ένα προϊόν ή όταν φιλτράρει αποτελέσματα ή ακόμα και όταν προσπαθεί να κάνει login στο λογαριασμό του.

Η κατασκευή ενός eshop απαιτεί ειδικές γνώσεις τόσο σεγραφιστικό επίπεδο όσο και προγραμματιστικό. Το κατάστημα πρέπει πρώτα από όλα να τραβάει την προσοχή και να μην εμφανίζεται αδιάφορο από άποψη σχεδίασης. Είναι ίσως ο σημαντικότερος παράγοντας πραγματοποίησης πώλησης. Δεν έχει μόνο σημασία να λειτουργεί σωστά η βάση δεδομένων μας. Δεν έχει σημασία μόνο να είμαστε ανταγωνιστικοί στις τιμές.Δεν είναι το παν η ποικιλία των προϊόντων μας. Δεν είναι ούτε τα χαρακτηριστικά της φιλοξενίας του site μας ούτε και το bandwidth. Ακόμα ακόμα ούτε η ύπαρξη SSL πιστοποιητικού.Όχι ότι δε μετράνε όλα τα παραπάνω. Ούτε και πως δε θα έπρεπε να υπάρχουν καινα έχουν στηθεί σωστά σε κάθε eshop.Αλλά, η σχεδίαση, τα χρώματα, το ύφος, τα σχέδια, οι εικόνες και η γενικότερη γραφιστική άποψη είναι αυτή που θα κάνει έναν πελάτη να ψάξει το site μας.Μετά έρχεται η ποικιλία και όλα τα υπόλοιπα.

Στη HumanDigital θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από καλοσχεδιασμένα επαγγελματικά σχέδια eshop στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η ποικιλία μας είναι η μεγαλύτερη στην Ελλάδα και σχεδόν καθημερινά ανεβάζουμε νέα σχέδια. Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό, το στήσιμο και την παραμετροποίηση του eshop σας.Εάν το επιθυμείτε σας αγοράζουμε το domain σας και σας συμβουλεύουμε δωρεάν για τoSSL πιστοποιητικό που θα πρέπει το eshop σας να διαθέτει έτσι ώστε οι πελάτες σας να νιώθουν ασφαλείς στις συναλλαγές τους. Εάν επιθυμείτε σας ανεβάζουμε όλα τα προϊόντα σας ή σας συντηρούμε τη σελίδα σας.Και το καλύτερο; Σας δίνουμε δωρεάν τη φιλοξενία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος για ένα χρόνο!!!

Κάθεστε ακόμα; Πουλήστε τα προϊόντα σας τώρα!!! Η δημιουργία του eshop σας είναι μόλις δύο βήματα μακριά.

Κάντε κλικ εδώ και διαλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει.Έπειτα κάντε την παραγγελία συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία. Θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας και θα έχετε το κατάστημά σας έτοιμο σε δύο εργάσιμες ημέρες. Εσείς το μόνο που έχετε είναι να διαλέξετε εάν θα ανεβάσετε μόνοι σας τις φωτογραφίες και τα κείμενα ή θέλετε να το κάνουμε εμείς για εσάς.

Λαζαράκης Χρήστος

HumanDigital0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας