Πως να καταλάβετε αν κάποιος διαβάζει τα emails σαςΘα χρειαστείτε

Υπολογιστή

Λογαριασμό email

Στην απίθανη περίπτωση που υποψιαστείτε ότι κάποιος έχει πρόσβαση και μπορεί να διαβάζει τα email μας είτε πρόκειται για το αφεντικό στην δουλειά σας είτε για κάποιον administrator, είτε για κάποιο άλλο άτομο, τότε μπορείτε να εφαρμόσετε τα παρακάτω για να το επιβεβαιώσετε και να λάβετε τα απαραίτητα μέτρα:

  1. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου π.χ στο hotmail ή στο gmail για να μπορείτε να στείλετε email από αυτόν τον λογαριασμό στο email της δουλειάς μας.
  2. Στέλτε ένα email μεταξύ αυτών των δύο email accounts προκειμένου να αποσπάσετε την προσοχή του ατόμου που παρακολουθεί τα emails σας.
  3. Σε κάθε email θα πρέπει να συμπεριλάβετε και ένα συγκεκριμένο url από κάποιον web server στον οποίο έχετε πρόσβαση στα logs. Χρησιμοποιήστε κάτι εκλυστικό όπως "Αυτό πρέπει να το δείς" , ή "τα τελευταία κουτσομπολιά απο τον χώρο εργασίας σου".
  4. Αναζητήστε στο log file του server αν εμφανίζετε αυτό το url. Αν εμφανιστεί τότε σημαίνει ότι κάποιος το άνοιξε και βλέποντας την IP διεύθυνση μπορείτε να βεβαιωθήτε αν κάποιος βλέπει τα email σας.


3.4
Μέσος Όρος: 3.4 (17 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Tags: ip, email, url    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας