Πως να κάνω γερμανικό τσιζκέικ



Θα χρειαστείτε

  • 1 κλό στραγγιστό γιαούρτι
  • 150 γρ. μαργαρίνη 
  • 300 γρ. ζάχαρη
  • 5 κρόκοι αυγών
  • 5 ασπράδια αυγών
  • 1 φακελάκι πουτίγκα 
  • 1 βανίλια σκόνη
  • 1/2 χυμό λεμονιού
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 3 κουτ.σούπας ούζο
  • Λίγο βούτυρο
  • Τριμμένη φρυγανιά,όσο πάρει
  1. Χτυπάμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τη μαργαρίνη για 2-3 λεπτά ώσπου να γίνουν σαν κρέμα.
  2. Προσθέτουμε το γιαούρτι και το μπέικιν πάουντερ συνεχίζοντας το χτύπημα για άλλα 4-5 λεπτά.
  3. Έπειτα προσθέτουμε τη πουτίγκα,τη βανίλια,το χυμό λεμονιού και το ούζο εξακολουθώντας να χτυπάμε.
  4. Στο τέλος,αφού χτυπήσουμε τα ασπράδια ώσπου να γίνουν μαρέγκα,να πάρει τη μορφή σαντιγής περίπου,προσθέτουμε στο υπόλοιπο μείγμα και χτυπάμε για ακόμη 4-5 λεπτά.
  5. Αλείφουμε το τσέρκι με βούτυρο και στο πάτο και στα πλαινά και μετά ρίχνουμε τη τριμμένη φρυγανιά να πάει παντού όπου υπάρχει βούτυρο.
  6. Ρίχνουμε μέσα το μείγμα και ψήνουμε για μια ώρα στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
  7. Όταν ψηθεί και το έχουμε αφήσει να κρυώσει,το βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει και να φαγωθεί την επομένη.


4.5
Μέσος Όρος: 4.5 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Πολύ καλό το

Πολύ καλό το έχω δοκιμάσει. Το προτείνω ανεπιφύλακτα.

Κι εγώ!!!

Κι εγώ!!!



    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας