Πώς να κάνετε φίλους στο διαδίκτυο (Facebook)Η εύρεση των φίλων στους ιστοχώρους όπως Facebook, Digg, My space είναι παρόμοια με την εύρεση των φίλων στο σχολείο ή την εργασία. Πρέπει να κάνετε έρευνα των ανθρώπων που ενδιαφέρονται για τα ίδια πράγματα ή συγκεκριμένα παλιούς φίλους έτσι ώστε να δημιουργήσετε μια σύνδεση. Ακολουθήστε τα βήματα για να μάθετε πώς να κάνει φίλους στο Facebook.

  1. Κάντε λογαριασμό στο facebook.(Θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομίου)
  2. Αφού κάνετε σύνδεση επιλέξτε Φίλοι(Friends) απο το πάνω μέρος της ιστοσελίδας και επιλέξτε αναζήτηση φίλων(Find Friends)
  3. Κάντε αναζήτηση με βάση τα ενδιαφέροντα, το όνομ, το ηλεκτρονικό ταχυδρομίο. Από τα αποτελέσματα βρείτε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και επιλέξτε επιλογή φίλου(Add friends). Μετά την ενημέρωση του προσώπου για την αίτηση της φιλίας και την αποδοχή θα γίνετε φίλοι.
  4. Κάντε φίλους από την λίστα των φίλων σας. Όταν υπάρχει σύνδεση μεταξύ φίλων στο αριστερό μέρος της σελίδας υπάρχει επιλογή των φίλων του προσώπου που βλέπετε. Από αυτή την λίστα μπορείτε να βρείτε πρόσωπα τα οπόια μπορεί να γνωρίζετε.
  5. Ένας άλλος τρόπος είναι να εγγραφείτε σε ομάδες (Group)έτσι ώστε ναβρείτε φίλουςμε τα ίδια ενδιαφέροντα


4.8
Μέσος Όρος: 4.8 (16 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας