πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενηΞέρεις πώς να κάνεις μια γυναίκα χαρούμενη; Εδώ θα βρείςμερικές συμβουλές για σχέσεις μόνο για άντρες.

            Η πρώτη συμβουλή που έχω για σένα όσον αφορά το θέμα της σχέσης είναι να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Πολλοί  άντρες θεωρούν ότι δεν είναι αρκετά καλοί για να ‘'ρίξουν'' μια γυναίκα όμορφη και σέξι οπότε δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα του εαυτού τους.

Όμως ένας άντρας με αυτοπεποίθηση είναι το πιο σέξι κομμάτι που κυκλοφορεί. Έχεις προσέξει ποτέ ότι μερικοί από τους πιο άσχημους άντρες είναι μαζί με μερικές από τις πιο όμορφεςγυναίκες; Αυτό συμβαίνει επειδή εκπέμπουν μια αυτοπεποίθηση που έλκει τις γυναίκες περισσότερο από την εξωτερική τους εμφάνιση.

            Επιπλέον θα πρέπει να κάνεις τα μικρά καθημερινά πράγματα. Αυτό σημαίνει να προσφέρεσαι να πηγαίνεις το αυτοκίνητό της για τον καθιερωμένο έλεγχο ή να της προσφέρεις ένα κουτί από τα αγαπημένα της σοκολατάκια ανά διαστήματα. Κάποιες φορές οι άντρες πιστεύουν ότι οι «μεγάλες χειρονομίες», όταν πρόκειται για τα μικρά πράγματα αφορούν τι μακροχρόνιες σχέσεις. Αυτό με οδηγεί στην επόμενη συμβουλή μου: Να την εκτιμάς. Δεν πρέπει να τη θεωρείς δεδομένη. Κάνε τη να καταλάβει ότι την εκτιμάς.

            Το επόμενο στη λίστα είναι προφανώς να μην  κοιτάς άλλες γυναίκες όταν είσαι μαζί της. Οι γυναίκες νομίζουν ότι τις συγκρίνεις με τη γυναίκα που κοιτάζεις. Δεν μπορούν να καταλάβουν τη λογική του «η μέρα που θα σταματήσω να κοιτάω είναι η μέρα που θα πεθάνω.». Αυτό προέρχεται από την βιολογική τάση των γυναικών για μονογαμία. Οι γυναίκες αναζητούν  έναν παντοτινό σύντροφο, έναν άντρα με τον οποίο θα μπορέσουν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Δεν μπορούν να το αποβάλουν αυτό. Οπότε μείωσε τις ματιές σου στις άλλες γυναίκες ειδικά όταν είναι εκείνη μπροστά.

 

Διάβασε και άλλες σημαντικές συμβουλές εδώ  4.5
Μέσος Όρος: 4.5 (2 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας