Πως να γράψετε ένα ενδιαφέρον άρθρο στο Postokano.grΓια να προσελκύσετε και να διατηρήσετε τους αναγνώστες των άρθρων σας πρέπει να γράφετε τα άρθρα σας τηρώντας κάποια κριτήρια ποιότητας. Ακολουθώντας τα παρακάτω θα μπορέσετε να γράφετε άρθρα που πραγματικά βοηθούν τον αναγνώστη τους.

 

Μάθετε καλά το θέμα

Τα άρθρα που θα υποβάλλεται πρέπει να αφορούν θέματα που γνωρίζεται καλά. Ακόμα και έτσι όμως, πριν ξεκινήσετε ενηερωθείτε ακόμα καλύτερα. Ψάξτε στο διαδίκτυο ή σε βιβλία για περισσότερες πληροφορίες ώστε να είστε σε θέση να δώσετε πιο ακριβείς πληροφορίες. Εάν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την δική σας προσωπική εμπειρία ακόμα καλύτερα.

 

Επεκταθείτε

Μην γράφετε απλά βήματα και οδηγίες. Επεκταθείτε και δώστε παραπάνω πληροφορίες. Πολλοί που θα διαβάσουν τα άρθρα σας είναι εντελώς αρχάριοι και δεν μπορείτε να θεωρείτε ως γνωστά τα πάντα. Καλύψτε όσο περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε, επεκταθείτε στο θέμα και δώστε εναλλακτικές λύσεις. 

 

Χρησιμοποιήστε Εικόνες

Η χρήση εικόνων και σχεδιαγραμμάτων βοηθάει πολύ τον αναγνώστη. Δημιουργήστε δικές σας εικόνες ή βρείτε εικόνες χωρίς δικαιώματα απο το διαδίκτυο. Ακόμα και διακοσμητικές εικόνες κάνουν τα άρθρα πολυ πιο ευανάγνωστα. Βρείτε δωρεάν φωτογραφίες απο το Link στο κάτω μέρος του postokano.gr ή άλλο παρόμοιο site. 

 

Χρησιμοποιήστε την φόρμα "Τι να προσέξετε".

Τονίστε τις σημαντικές λεπτομέρειες και τα σημεία που πρέπει να προσέξει ο αναγνώστης χρησιμοποιωντας την φόρμα Tips όταν καταχωρείτε ένα άρθρο. 

 

Διαβάστε ξανά

Όταν τελειώσετε το άρθρο σας κάντε μια τελευταία ανάγνωση πριν το καταχωρήσετε. Σε κάθε κείμενο μια τελευταία ανάγνωση είναι πολύ σημαντική για διόρθωση εκφραστικών και γραμματικών λαθών ή για να προσθέσετε τμήματα που ξεχάσατε. 2.7
Μέσος Όρος: 2.7 (11 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας