Πως να φτιάξεις ένα websiteΥπάρχουν αρκετοί οδηγοί που λένε πως μπορείτε να αξιοποιείσετε ένα site και να βγάλετε χρήματα από αυτό. Για να το κάνετε αυτό όμως πρέπει να έχετε ή να ξέρετε πώς να φτιάξετε ένα site. Πλέον το να φτιάξει κανείς ένα site είναι αρκετά απλό. Δεν είναι χρειάζονται βαθιές γνώσεις Η/Υ και προγραμματισμού.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα domain (δηλάδή ένα όνομα, μία διεύθηνση που να σας ανήκει, π.χ. www.postokano.gr) και ένα server ( δηλαδή ένα μέρος που θα φιλοξενεί το site σας). Το domain πρέπει να το αγοράσετε, είναι πολύ φθηνό γύρω στα 8 ευρώ το χρόνο. Το server μπορεί να το φτιάξετε και στο σπίτι σας, αλλά δε συμφέρει, οι περισσότεροι το νοικιάζουν από τις web hosting εταιρίες (είναι κι αυτό αρκετά φτηνό-γύρω στα 4-8 ευρώ το μήνα). Αφού έχετε αυτά τα δύο είστε πλέον έτοιμοι να χτίσετε το site σας. Η web hosting εταιρία σας, σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε ώστε να φτιάξετε το website σας με λίγα μονο clicks. 

Αν τώρα δε θέλετε να δώσετε χρήματα, έχετε και την επιλογή του δωρεάν hosting , κάτι που δε σας το προτείνω γιατί οι τιμές που υπάρχουν είναι πραγματικά πολυ χαμηλές σε σχέση με αυτά που προσφέρουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το: NetWizard

Εκεί θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε ώστε να φτιάξετε ένα site, και για αυτούς που ήδη έχουν ένα site θα βρούν τρόπους για να το προωθήσουν σωστά. 0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας