Πώς να έχετε ένα τέλειο πρόσωπο για το βράδυΘα χρειαστείτε

Σφουγγάρι makeup

Makeup

Blush(Σκία για κόκκινα μάγουλα)

Μολύβι ματιών

Κοκκινάδι

Θέλετε το τέλειο πρόσωπο για μια νύχτα στην πόλη; Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για μια προκλητική νύχτα στήν έξοδο όπου όλοι θα σας κοιτάζουν!!!

  1. Αρχικά εφαρμόστε τη σκία με ένα σφουγγάρι για makeup. Να βεβεωθείτε ώστε να πάρετε μια σκιά στην πιό κοντινή με το τόνο του δερμάτος σας. Μετά να εφαρμόσετε στήν περιοχή κάτω από τα μάτια τη σκιά των ματιών. Για μια νύχτα είναι σημαντικό να επιτύχετε ένα άψογο βλέμμα. Τώρα, εφαρμόστε στο προσωπό σας την powder(σκόνη makeup).
  2. Τώρα μπορείτε να εφαρμόσετε το blush(κρέμα για κόκκινα μάγουλα). Να χρησιμοποιήσετε blush για τη νύχτα. Μπορείτε να εφαρμόσετε την κρέμα ακριβώς στα μήλα των μάγουλών σας, και το μίγμα εξωτερικά με ένα σφουγγάρι makeup! Η κρέμα θα διαρκέσει ολόκληρη τη νύχτα!
  3. Έπειτα, μπορείτε να παίξετε επάνω τα μάτια σας ανάλογα με το στύλ σας! Πρώτα μπορείτε να εφαρμόσετε μια ουδέτερη σκιά στα βλέφαρα του ματιού. Μετά εφαρμόστε μια σκιά στο κάτω μέρος των ματίων. Τώρα μπορείτε να ευθυγραμμίσετε τα μάτια σας με μία γκρίζα(αναλόγως προσώπου) γραμμής με μολύβι. Θα πρέπει να φορέσετε mascara για να ολοκληρώσετε το βλέμμα σας!!
  4. Έπειτα δεδομένου ότι παίξατε επάνω στα μάτια σας, μπορείτε να προσθέσετε μια ουδέτερη χειλική σκιά.


2
Μέσος Όρος: 2 (5 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας