Πως να επιλέξετε το σωστό στρώμαΘα χρειαστείτε

 

  • Παπούτσια που να βγαίνουν εύκολα
  • Άνετα ρούχα

 

 

Αν ξυπνάτε το πρωί και η μέση σας, σας κάνει παράπονα τότε είναι πολύ πιθανό να φταίει το παλιό σας στρώμα (ή το καινούριο αν κάνατε λάθος επιλογή). Η αλήθεια είναι πως πριν ξεκινήσετε το σαφάρι της επιλογής στρώματος τότε είναι σημαντικό να ξέρετε μερικά πράγματα πριν κάνετε την τελική σας επιλογή.
Πόσο κάνει; 
Ποτέ μην επιλέγετε ένα στρώμα   επειδή είναι ακριβότερο από ένα άλλο που δοκιμάσατε. Το ότι είναι ακριβότερο δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Στην επιλογή του στρώματος δεν ισχύει αυτό που λέμε όσο το ακριβότερο τόσο το καλύτερο. Σίγουρα υπάρχουν εταιρείες στην αγορά που έχουν ποιοτικά στρώματα σε λογικές τιμές. Κλασσικό λάθος που κάνουν οι πολλοί είναι να μην δοκιμάζουν το στρώμα τους πριν το αγοράσουν και πάνε σύμφωνα με την τιμή. 
Η δοκιμή είναι το Α και το Ω
Όταν ψάχνετε για στρώμα το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο είναι να το δοκιμάσετε.  Μην ντρέπεστε καθόλου και να είστε σίγουροι πως μέσα σε ένα μαγαζί με στρώματα είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα να συμβαίνει και δεν είστε ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελαυταίοι. Δοκιμάστε το σε όλες τις στάσεις που κοιμάστε και για αρκετή ώρα. Βγάλτε τα παπούτσια και την τσάντα ή ότι άλλο αξεσουάρ έχετε και ξαπλώστε σαν να είστε σπίτι σας.
Ενημερωθείτε και ενημερώστε 
Όταν μπείτε μέσα σε ένα κατάστημα με στρώματα   μην περιμένετε ο πωλητής να καταλάβει τι μπορεί να θέλετε. Μια εταιρεία μπορεί να έχει και είκοσι διαφορετικούς τύπους στρωμάτων. Δεν γίνεται και δεν είναι σωστό να τους δοκιμάσετε όλους γιατί πολύ απλά θα μπερδευτείτε. Πείτε τις ανάγκες που έχετε (για παράδειγμα μου αρέσουν τα μαλακά στρώματα) και ο υπεύθυνος θα σας καθοδηγήσει και θα σας προτείνει ποια στρώματα θα δοκιμάσετε.
Αφού έχετε καταλήξει σε δυο με τρία διαφορετικά στρώματα ενημερωθείτε αναλυτικά για το τι περιέχει το καθένα και τις ιδιότητες των υλικών. Αν και στην πλειοψηφία τους τα υλικά που χρησιμοποιούνται στη στρωματοποιία είναι υποαλλεργικά υπάρχει πάντα περίπτωση να έχετε αλλεργία σε κάποιο συγκεκριμένο πράγμα. Σε περίπτωση που έχετε αλλεργία κάπου και το ξέρετε αναφέρετε το στον πωλητή για να αποκλείσει κάποιο στρώμα που ενδεχομένως περιέχει αυτό το υλικό.
Αφιερώστε χρόνο 
Το σημαντικό όταν επιλέγουμε στρώμα είναι να το κάνουμε με την ησυχία μας και να μην επιλέγουμε βιαστικά ή επειδή κάποιος άλλος φίλος μας έχει μείνει ικανοποιημένος και μας το σύστησε. Το στρώμα μας είναι ξεκάθαρα προσωπική μας υπόθεση και πρέπει να είμαστε σίγουροι για την επιλογή μας για να μην το μετανιώσουμε αργότερα.
Δοκιμή για δύο 
Εάν στο στρώμα κοιμούνται δύο τότε πρέπει να το δοκιμάσουν και οι δύο. Ξαπλώστε μαζί κατά τη δοκιμή και αλλάξτε πλευρό αρκετές φορές μέχρι να βεβαιωθείτε πως βολεύεστε και οι δύο. Στην ακραία περίπτωση που δεν βρίσκετε ένα κοινό στρώμα να σας βολεύει, καλό θα ήταν να καταλήξετε σε μια λύση που θα βολεύεστε και οι δύο όσο το δυνατόν περισσότερο. 
 
Για να δείτε αναλυτικές πληροφορίες πως να επιλέγετε στρώματα ύπνου  μπορείτε να δείτε αυτόν τον σύνδεσμο .  

Τι να προσέξετε !!

Να διαλέξετε το στρώμα που σας βολεύει και όχι εκείνο που σας πρότεινε κάποιος άλλος που είναι ευχαριστημένος. Το στρώμα σας είναι προσωπική σας υπόθεση.4
Μέσος Όρος: 4 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας