Πως να δημιουργήσετε ιστοσελίδα μόνοι σας και να έχετε έσοδα από αυτήν;Θα χρειαστείτε

Βασικές γνώσεις Αγγλικών κσι Ηλεκτρονικό υπολογιστή

     Πλέον, μπορεί ο καθένας  να φτιάξει ιστοσελίδα μόνος του και να έχει έσοδα από αυτή. Στην ιστοσελίδα αυτη, αναλύουμε μέσα σε 7 βήματα εργασίας πως μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας μία ιστοσελίδα στα Αγγλικά πάνω σε οποιοδήποτε θέμα της επιλογής σας.  Η ιστοσελίδα που θα δημιουργηθεί, θα είναι κυρίως ενημερωτικού χαρακτήρα, δηλαδή θα δίνει διάφορες πληροφορίες γύρω από το θέμα της επιλογής σας. Παράλληλα θα προωθείτε προϊόντα που έχουν σχέση με το θέμα αυτό μέσα από συγκεκριμένες μεθόδους. Έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε κάθε είδους προϊόν αρκεί να έχει προβλέψει ο ιδιοκτήτης να δίνει προμήθεια σε μεσάζοντες.  Η προώθηση προϊόντων άλλων λέγεται Affiliate marketing.  

     Δεν υπάρχει σχεδόν κανένας περιορισμός στα προϊόντα που μπορείτε να προωθήσετε. Εσείς διαλέγετε τι θα προωθήσετε όπως θα δείτε και στα βήματα εργασίας.  Μπορείτε να προωθήσετε προϊόντα από το Amazon ή το Ebay. Μπορείτε να προωθήσετε προϊόντα μεγάλων εταιρειών όπως Yahoo, Kodak κτλ. Οι περισσότερες εταιρείες που δραστηριοποιούνται διαδικτυακά έχουν προβλέψει το να δίνουν προμήθειες σε όποιον τις προωθεί. Οι προμήθειες αυτές ξεκινούν από 4% της αξίας του προϊόντος και μπορεί να φτάσουν μέχρι και στο 75% της αξίας τους, ανάλογα με το προϊόν. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που πληρώνεστε προμήθεια προωθώντας κάτι που για τον άλλον είναι δωρεάν.

       Παράλληλα, σαν δεύτερη πηγή εσόδων, θα φιλοξενείτε στην ιστοσελίδα σας διαφημίσεις από το Google Adsense, Αυτές οι διαφημίσεις προβάλλονται από την Google σε όποιο σημείο της ιστοσελίδας σας επιλέξετε εσείς. H Google πληρώνει τον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας για κάθε «κλικ» που γίνεται στις διαφημίσεις της. Οι περισσότερες ιστοσελίδες σε όλον τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα χρησιμοποιούν αυτή την πρακτική για να αποκτήσουν έσοδα. Οι διαφημίσεις της Google είναι οι ίδιες με αυτές που εμφανίζονται γύρω από τα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν βάζετε μία λέξη στην μπάρα αναζήτησης του Google.

       Υπάρχουν συγκεκριμένες τεχνικές που χρησιμοποιείτε για να επιλέξετε το θέμα της ιστοσελίδας σας, για να προσθέσετε περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας, για να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα για προώθηση, για να αποκτήσετε επισκεψιμότητα κτλ. Στα βήματα εργασίας περιγράφουμε τις πιο αποτελεσματικές τεχνικές για κάθε ενέργεια που πρέπει να γίνει. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ergasiaonline.gr για περισσότερες πληροφορίες

Τι να προσέξετε !!

Ποτέ μην πιστέψετε ότι μπορείτε να βγάλετε χρήματα χωρίς να εργαστείτε!0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας