Πως να διαλέξω αποκριάτικες στολές σύμφωνα με το ζώδιο μου.Θα χρειαστείτε

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Τοξότης εμπνέεται τη στολή του από κάποιο ιστορικό ή διάσημο πρόσωπο ή μια επίκαιρη κατάσταση. Δεν αντέχει τους περιορισμούς και είναι κάπως υπερβολικός. Αγαπημένες του στολές είναι διάβολος ή άγγελος ή πειρατής. Εκείνο που θέλει είναι να καταπλήξει τους φίλους του με τη στολή και να τους κάνει να γελάσουν. Μπορεί να ντυθεί Ρομπέν των Δασών κρατώντας τόξα και βέλη, όπως και το ζώδιο του! Ο Τοξότης είναι δημιουργικός και έχει μια ισχυρή αίσθηση του χρώματος. Εάν επιλέξει να ντυθεί μάγισσα θα επιλέξει κατά πάσα πιθανότητα το πορτοκαλί με το βαθύ μοβ και θα βάλει κι ένα μαύρο καπέλο, κάλτσες και παπούτσια, ώστε η στολή του να ξεχωρίζει από τους άλλους. Στολές αποκριατικες  που αντιπροσωπεύουν το ζωικό βασίλειο όπως π.χ. γάτα με μαύρο παντελόνι, μαύρο πουκάμισο, θα ήταν μια γρήγορη ιδέα για όσους αποφάσισαν την τελευταία στιγμή τι να φορέσουν. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Στον Αιγόκερω αρέσουν οι στολές που τονίζουν την προσωπικότητα του και αναδεικνύουν την αρχηγία και την εξουσία του. Θα μπορούσε να υποδυθεί μια διάσημη προσωπικότητα που άφησε εποχή όπως π.χ. οElvis Presley ή ένα σερίφη ή κάποια στολή που να δείχνει επιβολή εξουσίας όπως αρχηγός κράτους. Και επειδή του αρέσει το απλό αλλά παραδοσιακό στυλ, μια παραδοσιακή στολή τον εμπνέει ή μια απλή στολή που να ενσαρκώνει τη μορφή ενός ζώου. Ο Αιγόκερως θέλει να έχει τον έλεγχο οπότε οι ιδέες του σε σχέση με τη στολή που επιλέγει θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν το διάβολο, δράκουλα, αστυνομικό, Batman, βασιλιά ή βασίλισσα.Είναι το ζώδιο της εξουσίας και της διοίκησης και θέλει να είναι υπεύθυνος. Αυτή τη δύναμη θέλει να προβάλει στις Αποκριές, οπότε οι στρατιωτικές στολές τον εξιτάρουν. Και επειδή το ζώδιο του Αιγόκερου συνδέεται με τα οστά στην ιατρική αστρολογία, συνεπώς, ένας σκελετός είναι μια καταπληκτική ιδέα για μια εντυπωσιακή στολή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Ο Υδροχόος θα παρακάμψει τις παραδοσιακές στολές για κάτι εντελώς πρωτότυπο. Θα μπορούσε να φορέσει μια επιστημονική στολή ή να ντυθεί χορευτής, αλλοδαπός, ρομπότ, επαναστάτης ή να υποδυθεί κάποιο χαρακτήρα από το Star Wars. Και επειδή από τη φύση του είναι απλός, ακόμα κι αν έχει χρήματα, ένα τρύπιο πουκάμισο ή ένα καπέλο ή ένα μαύρο φόρεμα και μια περούκα, του είναι αρκετό για να μεταμφιεστεί. Επειδή στον Υδροχόο αρέσει να αναμειγνύεται σε ομάδες και να απολαμβάνει τηνδιασκεδαστική πλευρά των Αποκριών, μπορεί να επιλέξει να μπει σε μια ομάδα ως μάγισσα, βρικόλακας ή φαντάσμα. Επειδή θέλει επίσης να είναι «διαφορετικός» εάν αποφασίσει να ντυθεί κάτι από μόνος του- όχι αν είναι μέλος μιας ομάδας-, θα επιδιώξει η δική του στολή να είναι η μοναδική. Ποτέ δε θα φορέσει το ίδιο πράγμα κάθε χρόνο. Μπορεί να επιλέξει να ντυθεί ως Frankeinstein ή να ενσαρκώσει οτιδήποτε εκκεντρικό

ΙΧΘΕΙΣ Οι Αποκριές είναι για τους Ιχθείς η γιορτή που θα εκπληρώσουν τις πιο μύχιες φαντασιώσεις τους. Αλλά στροβιλίζεται στο μυαλό και την καρδιά τους, ό, τι πιο ρομαντικό και κυρίως θέλουν να ενσαρκώσουν χαρακτήρες του ωκεανού και της θάλασσας όπως γοργόνα, ο Ποσειδώνας, νεράιδα, τσιγγάνα ή φάντασμα. Μπορεί να επιλέξουν κάτι μυστηριώδες όπως μάγος ή μάγισσα ή ακόμα και να αλλάξουν εντελώς το πρόσωπο τους καθώς οτιδήποτε κρυφό τους εξιτάρει. Επειδή οι Ιχθύες είναι ένα ευαίσθητο ζώδιο, ως εκ τούτου μπορούν να επιλέξουν τις λιγότερο .... αιματηρές αποκριάτικες στολές για κορίτσια , όπως π.χ. ένα φάντασμα, άγγελος, γοργόνα, νεράιδα. Επίσης, τους αρέσει ο χορός πολύ οπότε η στολή της μπαλαρίνας ή ενός διάσημου χορευτή τους εξιτάρει ιδιαίτερα. Στολές που εμπνέουν τη φαντασία των Ιχθύων είναι σίγουρο ότι θα είναι μια πολύ καλή επιλογή όπως και το να ενσαρκώσουν χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων. Η φαντασία και η μαγεία αποτελούν αναγκαιότητα για τις στολές των Ιχθύων. Και όλες να συνοδεύονται από ειδικά εφέ.

Δες αποκριάτικες παιδικές στολές      0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας