Πώς να διαλέξεις παιδικό κρεβάτιΘα χρειαστείτε

παιδικό κρεβάτι

παιδικό δωμάτιο

έμπνευση

υπομονή

Το κρεβάτι του μωρού σου είναι πολύ σημαντικό και γι’αυτό αξίζει την προσοχή σου. Όταν πρόκειται να επιλέξεις έπιπλα για το δωμάτιο του μωρού σου καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολλούς παράγοντες.

Το δωμάτιο θα έχει κάποιο θέμα ή πόσο χώρο θέλεις να καταλαμβάνει το κρεβάτι του μωρού σου σε ποια θέση θα μπει και άλλα πολλά σχετικά με τη διαρρύθμιση του χώρου. Μην ξεχνάς ότι το παιδικό  κρεβάτι προσθέτει έξτρα γοητεία στο δωμάτιο του μωρού σου. Αν του αρέσει κάποιο καρτούν ή έχει ένα αγαπημένο ήρωα και θέλεις το δωμάτιο να έχει ένα θέμα , τότε και το κρεβάτι είναι πολύ σημαντικό. Το βασικό είναι το κρεβάτι που θα διαλέξεις να είναι όχι μόνο ανατομικό και άνετο αλλά και να δένει αρμονικά με το χώρο που θα φτιάξεις για το μικρό σου αγγελούδι.

Άνετο και βολικό αλλά κυρίως ανατομικό το παιδικό κρεβάτι του μωρού σου , πρέπει να έχει πρώτα την έγκριση του. Το βρεφικό από το παιδικό και το εφηβικό δωμάτιο διαφέρει το ίδιο και το κρεβάτι του. Οι διαστάσεις εδώ είναι κάτι πολύ σημαντικό που οφείλεις να λάβεις υπόψη σου.  Αν πρόκειται για βρέφος τότε καλά θα κάνεις να επιλέξεις το κρεβατάκι μαζί με τη συρταριέρα έτσι ώστε να έχει ένα συγκεκριμένο στιλ το δωμάτιο. Το μπανιερό και η αλλαξιέρα όταν μιλάμε για βρέφος είναι απαραίτητα ενώ στο παιδικό κρεβατάκι προτίμησε να το πάρεις σε μεγαλύτερες διαστάσεις αφού πρέπει να συνυπολογίσεις τους ρυθμούς με τους οποίους μεγαλώνει το παιδάκι σου για να μη βρεθεί με τα πόδια έξω από το κρεβάτι.

Βρες μαζί του πιο κρεβατάκι είναι αυτό που θα ήθελε και ανάλογα με το τι του αρέσει(π.χ. τα αυτοκίνητα, η ζούγκλα, τα στρατιωτάκια αν είναι αγόρι ή το μπαλέτο, η μπάρμπι, η hello kitty αν είναι κορίτσι) και φρόντισε να στολίσεις το δωμάτιο έτσι ώστε να νιώθει τέλεια όταν βρίσκεται μέσα σε αυτό!5
Μέσος Όρος: 5 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας