Πως να βγάλετε χρήματα κάνοντας Social Bookmarking!Θα χρειαστείτε

Καλή γνώση αγγλικής γλώσσας  και έναν υπολογιστή με σύνδεση στο internet. 

Αυτά και τίποτε περισσότερο!

 

 

Πολλοί γνωρίζουν τι είναι το Social Bookmarking, ακόμα περισσότεροι το χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση τόσο για προσωπικούς λόγους αλλά και για την προώθηση των προσωπικών τους ιστοσελίδων. Υπάρχουν εταιρίες οι οποίες κάνουν αυτή την εργασία επί αμοιβή καθώς θεωρείται ένα εργαλείο για το SEO .

Τώρα υπάρχει η δυνατότητα για όλους να εργαστούν  και να κάνουν Social Bookmarking για διάφορους εργοδότες σε παγκόσμιο επίπεδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε την εγγραφή σας σε διάφορες πλατφόρμες εργασίες που αναζητούν τέτοιου είδους εργαζόμενους.

Είναι μία εργασία που δεν πληρώνεται πολλά χρήματα αλλά είναι σίγουρα μία πολύ καλή αρχή για να μπείτε με το δεξί στο χώρο του telecommuting εργασίας  . Επίσης με καλύτερα χρήματα στον ίδιο ακριβώς κλάδο υπάρχει το link-building (δημιουργία συνδέσμων για την ιστοσελίδα αναφοράς) , τα forum posts και τα σχόλια σε blogs.

 

Υπάρχουν χιλιάδες εργασιές σε καθημερινή βάση και πάρα πολλές από αυτές αφορούν αποκλειστικά Έλληνες  .  

Τι να προσέξετε !!

Πάντα να χρησιμοποιείτε τα συστήματα πληρωμών των ιστοσελίδων για να διασφαλίζετε τα χρήματα σας . Ο εργοδότης τα καταθέτει στην πλατφόρμα εργασίας , μετά ξεκινάτε να εργάζεστε και μόλις τελειώσετε επιτυχώς το έργο σας , παίρνετε τα χρήματα που έχετε συμφωνήσει !

 

 5
Μέσος Όρος: 5 (1 vote)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


SEO

όντως υπάρχουνε όλες αυτες οι δουλείες μιας και εγώ μέσα από αυτό το site κατευθύνθηκα πρίν από 2 μήνες μέσα απο μια αγγελία για Μετάφραση ενός site    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας