Πως να αλλάξω τον εξοπλισμό του καταστήματος μουΗ όψη του καταστήματός σας είναι ο βασικός παράγοντας για να προσελκύσετε ένα νέο πελάτη. Ο πελάτης θα σταθεί αρχικά σ' αυτό που βλέπει για πρώτη φορά και ύστερα σε όλα τα υπόλοιπα. Θα μιλήσουμε για τον εξοπλισμο καταστηματων κομμωτηρίων ή ακόμα και την αλλαγή εξοπλισμού. Τα κομμωτήρια είναι οι χώροι που πρέπει να είναι ευχάριστοι για τον πελάτη, αφού περνάει αρκετή ώρα σε αυτά. Πρέπει να υπάρχουν καθαρά και φωτεινά υλικά για να ενισχύεται η διάθεσή του.

Αν σκεφτόμαστε μια  ανακαίνιση κομμωτηρίου αρχικά πρέπει να σκεφτούμε τα πατώματα. Πρέπει να είναι φωτεινά και από υλικό που θα τα κάνει να φωτίζουν αλλά και να καθαρίζονται εύκολα, αφού είναι η πρώτη διαδικασία που γίνεται όταν τελειώνετε με έναν πελάτη. Ένας ανακαινισμένος χώρος, πόσο μάλλον ένα ανακαινισμένο κομμωτήριο θα δώσει τη δυνατότητα σε εσάς να προσελκύσετε πολλούς νέους πελάτες. Είναι προτιμότερο ο χώρος να είναι ενιαίος χωρίς μεσοτοιχίες, εκτός αν είναι απαραίτητες για το ταμείο ή άλλο χώρο και προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε τον κατάλληλο εξοπλισμο καταστηματων, ώστε να ωφελεί τους ανθρώπους που εργάζονται και να τους διευκολύνει στη δουλειά τους, αλλά και να είναι ξεκούραστος για τον πελάτη.

Σε μία ανακαίνιση κομμωτηρίου εκτός από τις εσωτερικές, τις εξωτερικές πόρτες, τα πατώματα, τους τοίχους και τις μεσοτοιχίες, πρέπει να λάβετε υπόψιν και τον εξοπλισμό. Ένας σύγχρονος και καινούργιος εξοπλισμός σίγουρα προδιαθέτει τον πελάτη να σας προτιμάει συχνά όταν σας χρειάζεται. Πρέπει να φροντίσετε για την καλή ποιότητα στον εξοπλισμό κομμωτηρίου, γεγονός που θέλει αρκετή έρευνα αγοράς γιατί υπάρχουν δεκάδες επιλογές.

Πρέπει να αναβαθμίσετε τον χώρο σας με οικονομικές και έξυπνες λύσεις για να μπείτε δυναμικά και ανταγωνιστικά στο χώρο της κομμωτικής. Τα βασικά έπιπλα σε ένα κομμωτήριο είναι οι λουτήρες, τα σαλόνια, τα υποπόδια, η ρεσεψιόν, οι βιτρίνες, οι πολυθρόνες κουρείου, τα σκαμπό, τα παιδικά καθίσματα και γενικότερα τα υπόλοιπα έπιπλα. Καλό είναι να μην αμελήσετε τίποτα από τα παραπάνω γιατί μία σωστή επιχείρηση απαιτεί ολοκληρωμένο επαγγελματικό εξοπλισμό καταστημάτων, πλεονέκτημα που πολλές επιχειρήσεις δεν έχουν. Πέρα από τα έπιπλα σημαντικό στο ίδιο ποσοστό ίσως και παραπάνω είναι η ποιότητα των εργαλείων μας. Χωρίς τα απαραίτητα εργαλεία όσο όμορφος και αν είναι ο χώρος δεν έχουμε ουσιαστικά αποτελέσματα.

Αναβαθμίστε την θέση σας ενάντια στον ανταγωνισμό και δώστε μια νέα πνοή στην επιχείρηση σας κάνοντας μια πετυχημένη ανακαίνιση κομμωτηρίου. Είναι πολύ δύσκολο σε περιόδους οικονομικής κρίσης να ανταπεξέλθει στον σκληρό ανταγωνισμό μια επιχείρηση, αλλά χάρη στις επεμβάσεις που μπορεί να κάνει μια εταιρεία κατασκευών, αυτομάτως θα αποκτήσει διαφορετική οπτική στα μάτια του πελάτη. Μια επιτυχημένη ανακαίνιση κομμωτηρίου μπορεί να αποσβεστεί εύκολα αυξάνοντας τις πωλήσεις, ενώ οι πελάτες σας θα απολαμβάνουν ένα σύγχρονο χώρο περιποίησης.

Σε μία ανακαίνιση κομμωτηρίου, όπως προαναφέραμε, δεν ανακαινίζετε μόνο το χώρο μας αλλά και ο εξοπλισμος καταστηματων σας, σε περίπτωση που δεν το έχετε κάνει ήδη. Καλό είναι να επενδύσετε όσο το δυνατόν περισσότερο στη δουλειά σας για να σας αποφέρει σημαντικά και άμεσα κέρδη.
0
Δεν έχει βαθμολογηθεί
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας