Πώς να αγοράζω φθηνά από το εξωτερικόΘα χρειαστείτε

Πιστωτική κάρτα Visa/Mastercard

Χρεωστική κάρτα Visa electron

Paypal . Αν δεν έχετε λογαριασμό στο Paypal, πατήστε εδώ.

 

Εγγραφή μέλους-πελάτη στο κατάστημα. Απαιτεί έγκυρο e-mail.

 

Mέτρια γνώση της αγγλικής γλώσσας

 

 

 

 

Μιας που έρχονται Χριστούγεννα και επειδή οικονομικά έχουν αρχίσει να ζορίζουνε τα πράγματα, έχω μερικές προτάσεις που αν μη τι άλλο είναι συμφέρουσες.

 

Τα παρακάτω e-shops έχουν προϊόντα όπως dulal sim κινητά τηλέφωνα, mpeg-4 κάμερες, είδη σπιτιού και χιλιάδες άλλα. Είναι γενικά θα λέγαμε ο παράδεισος των gadgets και όχι μόνο. Συγκαταλέγονται στην κατηγορία των retailers(λιανική πώληση), παρέχοντας και υπηρεσίες wholesale (χονδρική πώληση) 

 

(Για να μεταβείτε στα online καταστήματα πατήστε πάνω στα ονόματά τους)

 

Dinodirect

Το Dinodirect.com έχει πάνω από 30.000 προϊόντα. Το ελάχιστος κόστος αποστολής είναι 0 (δωρεάν) ενώ για συστημένη αποστολή χρεώνει $2 παραπάνω. Για 1 τεμάχιο ισχύει η retail τιμή ενώ για παραπάνω υπάρχει ειδικό τμήμα wholesale σε ξεχωριστή σελίδα με χαμηλότερες τιμές και δυνατότητα αποστολής προσφοράς από την εταιρεία για μεγάλο αριθμό τεμαχίων.

 

Dealextreme

Το Dealextreme.com έχει πάνω από 40.000 προϊόντα. Ελάχιστο κόστος αποστολής 0 (δωρεάν) και για συστημένο χρεώνει $1.70 παραπάνω. Μέχρι 2 τεμάχια ισχύει η retail τιμή ενώ από 3 ίδια τεμάχια και πάνω ενεργοποιείται η wholesale αγορά όπου και η παραγγελία αποστέλεται αυτομάτως συστημένη.

Ο χρόνος διεκπεραίωσης της αποστολής είναι περίπου 10-14 εργάσιμες για δωρεάν αποστολή. Για μικρότερο χρόνο υπάρχει δυνατότητα αποστολής με εταιρεία courier(DHL, EMS κτλ) 

Όταν γίνετe μέλη θα πρέπει να προσθέσετε και τη διεύθυνση παραλήπτη από τις επιλογές του λογαριασμού σας

Το προεπιλεγμένο νόμισμα συναλλαγών είναι το αμερικάνικο δολλάριο

 


Τι να προσέξετε !!

Καμιά φορά μπορεί να τύχει το πακέτο σας να χαθεί στο δρόμο. Υπάρχει συγκεκριμένος τομέας των καταστημάτων για τέτοια ζητήματα στη σπάνια περίτωση που σας συμβεί κάτι τέτοιο.

Τα λεφτά σας δεν πρόκειται να τα χάσετε, απλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα γιατί θα σας ζητήσουν να κάνετε υπομονή μέχρι να περάσει εύλογο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι το πακέτο χάθηκε.

Εσείς θα πρέπει να ζητήσετε μια ημερομηνία στην οποία το πακέτο θα θεωρείται πλέον χαμένο από την εταιρεία και από εκεί και πέρα μπορείτε είτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας είτε να σας ξαναστείλουν τη παραγγελία σας.

Επίσης καλό θα ήταν να ελέγχετε πάντα τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν η παραγγελία σας έχει παγώσει στο στάδιο ττου "πακεταρίσματος" επικοινωνήστε άμεσα γιατί μπορεί να σας πάρει αρκετό καιρό μέχρι να προμηθευτούν το προϊόν που λείπει.

Η επικοινωνία συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται με e-mail.

 3.3
Μέσος Όρος: 3.3 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας