Πώς να αγοράσετε ένα πύθωνα για κατοικίδιο  1. Διαλέξτε ποιό είδος πύθωνα θέλετε να αγοράσετε. Κανένα είδος πύθωνα δεν είναι δηλητηριώδες. Απλά μερικά είδη είναι περισσότερο επιθετικά και χρειάζονται περισσότερη προσοχή και χειρισμό.
  2. Σκεφτείτε την προηγούμενη εμπειρία που έχετε με τα ερπετά. Η φροντίδια και ο χειρισμός ενός πύθωνα ως κατοικίδιο μπορεί να αποβεί επικίνδυνη. Όσοι δεν έχετε προηγούμενη εμπειρία με φίδια θα πρέπει να επιλέξετε έναν τύπο πύθωνα που δεν είναι επιθετικος. Ορισμένα είδη πύθωνων μεγαλώνουν μέχρι και 12 μέτρα και θα χρειαστούν τον δικό τους ειδικό χώρο για να τα κρατήσετε ως κατοικίδια.
  3. Φροντίστε να έχετε ένα χώρο διαθέσιμο, έστω και μικρό. Μπορεί εσεις να έχετε κάποια αγάπη για τα φίδια και να θέλετε ένα πύθωνα για κατοικίδιο, μερικά άλλα άτομα όμως τα θεωρούν επικίνδυνα κατοικίδια και φυσικά δεν θα θέλατε να τους τρομάξετε ή να τους φέρετε σε δύσκολη θέση.
  4. Πύθωνα μπορείτε να αγοράσετε απο καταστήματα ή απο απο eshops. Ψάξτε για ένα τέτοιο κατάστημα.
  5. Φροvτίστε να ενημερωθήτε για τις ανάγκες του πυθωνα σας και πώς να χερίζεστε τέτοια κατοικίδια πριν προχωρήσετε σε κάποια αγορά. Το να ξεφορτωθήτε κάποιο τέτοιο κατοικίδιο ίσως να είναι πιο δύσκολα απο το να το αγοράσετε.


2.65
Μέσος Όρος: 2.7 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


σκέψου λογικά

Το καημενο το ζωάκι το σκέφτεται κανείς που από το φυσικό του περιβαλλον θα ειναι κλεισμενο μονίμως σε ενα γυάλινο κλουβί μέσα στην πόλη???    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας