Πως μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τη ζωή μαςΠως μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τη ζωή μας

Λύση:

  • αποδεχόμαστε την παρούσα κατάσταση
  • απενεργοποιούμε τα αρνητικά μας συναισθήματα
  • επαναπρογραμματίζουμε τον εγκέφαλο μας (με το CD του βιβλίου μου)
  • επαγρυπνούμε τις σκέψεις μας

Τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα  σαμποτάρουν τα πάντα στη ζωή μας. Όταν ελευθερωθούμε από τα παγιδευμένα αρνητικά συναισθήματα  τότε η αγάπη που είναι το μοναδικό αίσθημα που πηγάζει από την Πηγή μας, από τη βαθύτερη ύπαρξη μας επανέρχεται μόνο του, όταν απαλλαγούμε από τα αρνητικά συναισθήματα βυθιζόμαστε στη χαρά τη γαλήνη, την ευτυχία διότι αυτά είναι τα πραγματικά αισθήματα που βιώνει η ψυχή μας όταν δεν είναι σκεπασμένη από αρνητικά συναισθήματα και είναι συνδεδεμένη με την Πηγή της. Αυτό το συνειδητοποιώ κάθε φορά που απενεργοποιώ τα αρνητικά συναισθήματα σε ανθρώπους που συναντώ, η ζωή τους αλλάζει, γίνονται πιο χαρούμενοι, γαλήνιοι και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Τα πάντα είναι ροή πληροφοριών, το αν θα είμαστε υγιείς εξαρτάται από πως οργανώνουμε, μεταφράζουμε τις πληροφορίες που λαμβάνουμε. Λαμβάνουμε συνεχώς πληροφορίες η συνείδηση μας, ο νους μας, το σώμα μας προσπαθεί να οργανώσει αυτές τις πληροφορίες. Αν καταφέρει να τις οργανώσει καλά τότε επιβραδύνουμε, απενεργοποιούμε την εντροπία την τάση για αποσύνθεση. Ο νομπελίστας κβαντικός φυσικός Erwin Schrodinger στο βιβλίο του Whats is Life; Ζωή είναι η ικανότητα μας να δημιουργούμε τάξη εκμεταλλευόμενοι την αρνητική εντροπία, δηλαδή να οργανώσουμε τις πληροφορίες που υπάρχουν. Οι πληροφορίες υπάρχουν μέσα σε όλα τα όντα, στα μόρια, στα κύτταρα μας στη συνείδηση μας.

allakste ti zoi sas

Οι πληροφορίες ρέουν μέσα μας και στηρίζουν την ύπαρξη μας και την υγεία μας. Χρειαζόμαστε λοιπόν τις πληροφορίες αυτές για να κρατηθούμε στη ζωή. Όταν λοιπόν η ψυχή μας, η καρδία μας σκεπάζεται από αρνητικά συναισθήματα και κλείνει, τότε κόβουμε την επαφή με την Πηγή μας, κόβουμε την πρόσβαση μας στο μηδενικό πεδίο (zero point Field) όπου μας έρχονται όλες οι πληροφορίες που απενεργοποιούν την τάση του σώματος μας για εντροπία (αποσύνθεση).

Ο κύριος λόγος που πολλοί άνθρωποι είναι άρρωστοι, δυστυχισμένοι ή ζουν μέσα στην έλλειψη, τη μιζέρια τη φτώχια είναι γιατί έχουν ψυχολογική αντίστροφή που σημαίνει ότι υποσυνείδητα πιστεύουμε ή επιθυμούμε το αντίθετο από ότι επιθυμούμε συνειδητά. Δηλαδή ενώ συνειδητά θέλουμε να είμαστε υγιείς, πλούσιοι και ευτυχισμένοι, ενδόμυχα (υποσυνείδητα) επιθυμούμε να είμαστε άρρωστοι, φτωχοί και δυστυχισμένοι.

Βλέπουμε την πλειονότητα των ανθρώπων που βιώνει φόβο απόρριψης, θέλουν υποσυνείδητα να είναι άρρωστοι ή δυστυχισμένοι (ψυχολογική αντιστροφή) για να τραβούν το ενδιαφέρον των δικών τους. Οι άνθρωποι αυτοί δίνουν συνεχώς την πληροφορία στο σώμα τους να παραδοθεί στην εντροπία (αποσύνθεση) πάσχουν συνήθως από αυτοάνοσα νοσήματα και δεν θεραπεύονται με κανένα μέσο. Φόβο απόρριψης βιώνουμε συνήθως έως την ηλικία των έξη ετών, που δεν είχαν κρίση και ελάμβαναν για πραγματικότητα όλες τις πληροφορίες που ελάμβαναν έτσι είχαν λάβει για απόρριψη την συμπεριφορά των γονιών ή αδελφών τους. Γνώρισα πρόσφατα μια πανέμορφη κοπέλα που αισθανόταν ότι είναι άσχημη, ότι δεν την θέλει κανένας άνδρας, η οποία αισθανόταν δυστυχισμένη, στο μυϊκό τεστ που της έκανα (muscle test), όπου το σώμα μας δείχνει τι ακριβώς ενδόμυχα πιστεύουμε, αποκωδικοποιεί πλήρως το υποσυνείδητο μας, βγήκε ότι ενδόμυχα ήθελε να είναι δυστυχισμένη. Για αυτό το λόγο επέλεγε όλους αυτούς τους συντρόφους που θα την εγκαταλείψουν και θα την κάνουν δυστυχισμένη. Μετά την άσκηση της ψυχολογικής αντιστροφής, άρχισε να εμπιστεύεται τον εαυτό της, να νοιώθει καλά με τον εαυτό της. Προχθές που μίλησα μαζί της ήταν πολύ ευτυχισμένη μόνη της, για πρώτη φορά ένοιωθε πραγματικά ωραία και πίστευε ότι στο μέλλον θα πήγαιναν όλα καλά. Ήταν αισιόδοξοι ότι σύντομα θα εύρισκε ένα τέλειο σύντροφο, επαγγελματικά θα πήγαινε καλύτερα. Όταν την ρώτησα αν επικοινώνησε με τον πρώην σύντροφο της (ο οποίος την είχε εγκαταλείψει και για αυτό είχε πέσει σε κατάθλιψη) μου είπε ότι δεν την ενδιέφερε πια. Δεν είναι ο σύντροφος που μας κάνει ευτυχισμένους, είναι ο εαυτός μας η πληρότητα που νοιώθουμε μέσα μας.

Άλλη μια κυρία με σκλήρυνση κατά πλάκας που συνάντησα αυτή την εβδομάδα με το μυϊκό τεστ απεδείχθη ξεκάθαρα ότι ήθελε να είναι άρρωστη, για αυτό ότι θεραπεία και να δοκίμαζε για τη σκλήρυνση χειροτέρευε. Μόνο όταν τις έκανα την άσκηση που διαγράφει την ψυχολογική αντιστροφή άρχισε να περπατά καλύτερα και να συνειδητοποιεί ότι μόνη της κατέστρεφε τον εαυτό της, γιατί από μικρό παιδί ήθελε να είναι άρρωστη για να την προσέχουν αφού από παρανόηση του υποσυνειδήτου της (επειδή η μητέρα της έδινε περισσότερη σημασία στον αδελφό της) αισθανόταν φόβο απόρριψης από τη μητέρα της.

Αλέξης Φωτόπουλος  

 

 

 

Τι να προσέξετε !!

http://www.afotopoulos.gr/5
Μέσος Όρος: 5 (4 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα
    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας