Πως καταχωρώ συναυλία στο liveinspector.grwww.liveinspector.gr

Το liveinspector.gr είναι το καινούργιο μουσικό portal που έχει ανέβει στο ελληνικό διαδίκτυο εδώ και λίγες μέρες! Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για συναυλίες και μουσικά events που γίνονται σε κάθε σημείο της Ελλάδας. Οι καλλιτέχνες μπορούν να διατηρούν το προφίλ τους, να προσθέτουν νέα τους και φωτογραφίες. Οι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν τα αγαπημένα τους events και επίσης να προσθέτουν φωτογραφίες!

Στο tutorial αυτό θα δείξουμε πώς μπορούμε να καταχωρήσουμε μία συναυλία στο live inspector. Δικαίωμα να καταχωρήσει συναυλία έχει κάθε χρήστης, εγγεγραμμένος ή ανώνυμος. 

Βήμα πρώτο: πηγαίνουμε στη σελίδα δημοσιεύστε συναυλία - www.liveinspector.gr/add/event

Βήμα δεύτερο: συμπληρώνουμε τα υποχρεωτικά στοιχεία. Το όνομα του καλλιτέχνη ή συγκροτήματος (πχ Θανάσης Παπακωνσταντίνου), ή τα ονόματα χωρισμένα με κόμματα, αν εμφανίζονται περισσότεροι απο ένας καλλιτέχνες/συγκροτήματα. Την ημερομηνία επιλέγοντας απο το ημερολόγιο που εμφανίζεται και την ώρα απο την drop down λίστα. Την τοποθεσία -πχ Αθήνα, Βόλος, Σαντορίνη κτλ- απο την drop down λίστα που εμφανίζεται. Τέλος το όνομα του συναυλιακού χώρου, πχ Gagarin 205, Ζενιτ, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών κτλ κτλ

Βήμα τρίτο: προαιρετικά μπορούμε να συμπληρώσουμε τα εξής στοιχεία: τίτλος, περιγραφή, είσοδος και να προσθέσουμε μια αφίσα της συναυλίας. 

Βήμα τέταρτο: πατάμε το κουμπί δημοσιεύστε συναυλία. Το σύστημα θα κάνει ένα validation και αν δεν υπάρχει κάποιο λάθος με την εισαγωγή των στοιχείων, θα καταχωρήσει τη συναυλία σας!

Ένα παράδειγμα για την καταχώρηση μιας υποθετικής συναυλίας είναι και αυτό που φαίνεται στο screenshot

καταχώρηση συναυλίας

Ο χρήστης που ανεβάζει μια συναυλία μπορεί και να την επεξεργαστεί οποιαδήποτε στιγμή μέχρι να γίνει, αν έχει καταχωρήσει λάθος στοιχεία πχ ή αν θέλει να προσθέσει περισσότερες πληροφορίες. Όλοι οι χρήστες και οι επισκέπτες του live inspector μπορούν να προσθέσουν σχόλεια για το event αυτό, και φωτογραφίες. Οι καταχωρημένοι χρήστες μπορούν να πατήσουν το κουμπί "θα πάω σε αυτό το event" και το logo τους θα φαίνεται σε αυτούς που θα πάνε στο event.


Επόμενα βήματα
: αν δεν έχετε εγγραφεί στο live inspector κάντε το πατώντας το κουμπί εγγραφή. Η εγγραφή είναι σύντομη και δωρεάν! Σαν εγγεγραμμένοι χρήστες μπορείτε να απολαμβάνεται μια πιο προσωποποιημένη πλοήγηση στο live inspector, ενώ μπορείτε να συμμετέχετε στους διαγωνισμούς που δημοσιεύονται κατα καιρούς. 

 4.8
Μέσος Όρος: 4.8 (6 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Καλή επιτυχία

Καλή επιτυχία στο site σας!    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας