Πως καταλήγουμε σε ένα προγνωστικό…Ο τρόπος είναι απλός, κλείνουμε τα μάτια και διαλέγουμε ένα στην τύχη. Πέρα από τα αστεία η υπόθεση αυτή στο στοίχημα μόνο εύκολη δεν είναι και χρειάζεται να εξεταστούν πολλές παράμετροι ώστε να καταλήξουμε σε μια πρόβλεψη και ποντάρισμα.


Κύριο συστατικό εφόσον βέβαια επιλέγουμε σημείο, είναι να ποντάρουμε ομάδες που αποδεδειγμένα έχουν τις δυνατότητες. Πολλές φορές έχουμε πέσει στο λάκκο να ποντάρουμε ομάδες που πρέπει να κερδίσουν αλλά δεν το κάνουν ποτέ. Καλύτερο θα είναι αν ο σύλλογος που θα αποτελέσει πρόβλεψη μας να κερδίσει, να είναι σε φόρμα δηλαδή να έρχεται από σερί θετικών αποτελεσμάτων ή έστω εμφανίσεων.


Το στοιχημα μας ενδιαφέρει πολύ και ο αντίπαλος που κοντράρουμε στο προγνωστικό μας. Τι είδους ομάδα είναι , αν είναι σε καλή κατάσταση αν έχει κίνητρο ή όχι. Οι συνθέσεις των ομάδων είναι πολύ σημαντικές εξίσου καθώς οι τραυματισμοί και οι απουσίες παικτών είναι συνηθισμένο χόμπι ενημέρωσης των στοιχηματιών. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ένας παίκτης η απουσία του ή η παρουσία του μας έχει κάνει να εμπιστευτούμε ή να απορρίψουμε ένα προγνωστικό.


Οι αποδόσεις του σημείου πρέπει να αξίζουν τον κόπο. Δεν υπάρχει λόγος να καταλήξουμε σε ένα προγνωστικό μόνο και μόνο επειδή πιστεύουμε ότι θα έρθει ανεξαρτήτως απόδοσης . Αν η δυσκολία επαλήθευσης δεν απεικονίζεται στην απόδοση το στοίχημα μας είναι λάθος.


Από εκεί και πέρα οι περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βγάλουν σημεία και προγνωστικά αλλά καμιά φορά μπορούν να αποπροσανατολίσουν τον παίκτη. Οι καλές σχέσεις των παικτών , μεταξύ τους και με τον προπονητή τους, η τιμωρία έδρας , ο καιρός που θα επικρατεί την ώρα του αγώνα, η συνάρτηση του παιχνιδιού με κάποιο άλλο αποτέλεσμα, η παράδοση κ.α., είναι παράμετροι που εξετάζονται πολλές φορές από τους παίκτες και τους πείθουν για κάποια πρόβλεψη τους.

Τι να προσέξετε !!

Σημείωση: Καλά όλα τα παραπάνω και γενικότερα η μελέτη αλλά στην πράξη πολλές φορές τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα έχουμε υπολογίσει και η θεωρία πάει στράφι.5
Μέσος Όρος: 5 (3 votes)
Η βαθμολογία σας: Κανένα


Ωραίο κείμενο

Ευχαριστώ    RSS Feeds  |  Δημιουργία Ιστοσελίδας